Lista ocen Dacia Logan I Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW 2004-2010 (25) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 23 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~J.Kawa
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Tak jak wspominałem (Silnik: patrz wyżej:P ) do 3500 obr/min. jest ok potem juz zdecydowanie za głośno. Projektanci poskompili na wyciszeniu kabiny....Szkoda...
Dodane 20 lat temu
~Piotr S.
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Jest dobrze, mogłoby być trochę ciszej przy większych prędkościach. Konstruktorzy mogliby się trochę bardziej przyłożyćdo wygłuszenia komory silnika.
Dodane 18 lat temu
~Tomek Wiśniewski
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
trudno narzekać, przy zamkniętcyh oknach można nawet subtelnej muzyczki posłuchać niezbyt głośno. Na wolnych obrotach silnika po prostu nie słychać
~wieczan
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Przed kupnem czytałem że jest głośna. Ja tak nie uważam, owszem przy wysokich obrotach silnik słychać, do 3,5 tys jest ok.
Dodane 12 lat temu
~swistak
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
slabo wyciszony przydala by sie jakas mata wyciszajaca lub cos takiego z przodu pod maska i w srodku za pedalami
~Marcin
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Tu muszę powiedzieć że tragedia do 100 jest dobrze do 120 znośnie, powyżej mamy wrażenie lotu na księżyc rakietą,
Dodane 20 lat temu
~HenMen
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Jedyny poważny mankament tego samochodu to słabe wyciszenie całego samochodu oraz komory silnika.
Dodane 17 lat temu
~zolo
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Hałas jest lekko irytujcy przy prędkości 120-140km/h . Praktycznie brak wyciszenia komory silnika.
Dodane 17 lat temu
~Janas
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Mogłobyć trochę ciszej. Ale pod maską jest 110 konny silnik więc nie jest to dla mnie problemem.
Dodane 18 lat temu
~Piotrek
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
możnaby zasosować lepsze wygłusznie komory silnika, ale przy jeżdzie poniżej 120 km/h ok.
Dacia Logan I Sedan