Oceny Daewoo Lublin I 2.4 TD 90KM 66kW 1996-1999

Najnowsze oceny Daewoo Lublin I 2.4 TD 90KM 66kW 1996-1999

3,9
~Łukasz
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
Auto kupiłem w 1998r w Fabryce w Lublinie jako rama + izoterma. Model to Lublin II 3,5t 2.4 TD 90KM. Auto przez 12 lat nie przechodziło żadnych napraw blacharsko-lakierniczych. Po zakupie został bardzo dobrze zakonserwowany i co roku jest to powtarzane. Blacha trzyma się dośc dobrze. Aktualnie będzie na wiosnę robiona blacharka ( wymiana maski, przedniej kratki i progu od strony kieowcy) pozostałe elementy w bdb stanie. Wypiaskowana i...
Dodane 15 lat temu
2,6
~hubert1973@wp.pl
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
polska bylejakość we wzorcowym wydaniu, bardzo paliwożerny - 20 letnie iveco jedynka z silnikiem 2,8td i ciężkim kontenerem długim 4,2 metra na bliźniakach paliło tyle samo, na trasie to chyba nawet mniej
Dodane 15 lat temu
2,4
~marcin_piekacz@o2.pl
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
Autko nie nadaje się w trasy, pali raczej dużo, w zimie problemy z odpaleniem, skrzynie w tych samochodach ta jakaś pomyłka, głowice też, układ elektryczny po paru latach cały do wymiany. Jedyne co dobre to silnik i niskie ceny tych samochodów oraz części, nadaje sie do pracy w mieście lub na krótkie dystansy, częste awarie. Zaletą jest spora ładowność 3t można ładować.
Dodane 17 lat temu
4,8
~Radek
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
Lublin jest bardzo dobrym autem a ci co twierdzą że jest to kiepski samochód po prpostu nie potrafią jeździć. Ja przejechałem nim 250tys. ijestem bardzo zadowolony, miałem wcześniej Tanzita to jest dopiero padaczka.
Dodane 20 lat temu
1,7
~GG - 4706215
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
luzy w zawieszeniu przy 25000 wymiana resorow przy 70000 osiagniecie 120 kmh graniczy z cudem po za tym akumlator dluzej sie laduje niz chodzi,blacha sie sypie po 4 latach,duza ilosc dziur w podlodze przy 55000,luzy w ukladzie kierowniczym przy 45000,wymiana zwrotnic po 65000,przy 125000 butelka oleju na nie cale 7000,cena nowego zdecydowanie za droga,wiecej nie bede mowil bo nikt go nie kupi
Dodane 21 lat temu
2,8
~spnet@2com.pl
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
!!! LUBLIN I, kontener: Samochód jest w zasadzie ok, od warunkiem eksploatacji miejskiej i w krótkich trasach, zalety: niezła ładowność, cena zakupu, trwały silnik (i chyba tylko silnik), dostępność serwisu i cześci. wady: niskie prędkości na trasie, hałas, żle się manewruje (bez wspomag.),rdzewiejące blachy. Nieco za niski kontener, nie da się wozić mebli "na stojąco".
Dodane 22 lat temu
~tomek7892@wp.pl
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
jak na to co razem przeszlismy i cene(97rok 50tyz) to auto jest super, zarobiło na moje kolejne auta i dom
Dodane 16 lat temu
3,1
~AtaTransSystem
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
samochod dla malo wymagajacych, jako drugi w firmie do drobnych podwozow na male odleglosci. Topornosc polaczona z prostota. Dla budowlancow i rolnikow.
Dodane 19 lat temu
4,1
~artur
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
Fotel Pasażerów powinien być cofnięty z10cm do tyłu poprawiła by się widoczność z miejsca kierowcy ( mam długie nogi i fotel jest maksymalnie do tyłu) Dałbym 4,5
Dodane 20 lat temu
3,8
~gawlo1@wp.pl
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
Śmigam autkiem 3 rok i jeszcze nic nie nawaliło.Jestem bardzo zadowolony.
Dodane 21 lat temu