Oceny Daewoo Nubira II Kombi 1.6 i 106KM 78kW 1999-2004

Najnowsze oceny Daewoo Nubira II Kombi 1.6 i 106KM 78kW 1999-2004

3,7
~mt-poland@wp.pl
Kombi 1.6 i 106KM 78kW
W sumie po pięciu latach można powiedzieć "nie najgorzej " . Najgorszy w tym wszystkim jest serwis fabryczny (Wrocław) wykazujący się ignorancją i bezczelnością w wyłudzaniu od klienta pieniędzy. Gdyby nie to,że znam się trochę na tej pracy to wyciągnęliby niezłe sumki za wyimaginowane naprawy. A auto w sumie bez więkkszych awarii: najpoważniejsze naprawy to : 1. Wymiana łożyska oporowego podczas której okazało się ,że należy wymienić tarczę...
Dodane 20 lat temu
~Marti
Kombi 1.6 i 106KM 78kW
Na wstepie należy zaznaczyć, że auto jako nowe kosztowało niewiele ponad połowę kwoty, jaką trzeba było wydać na auta konkurencji (no Opel Vectra B), a teraz po 15 latach róznica jest może 1000 zł... (a cześci mechaniczne w 80% te same !) Wiec jeżeli uświadomimy sobie co za tę małą kwotę potrzymaliśmy, to zmienia się nieco nasz pogląd.
Dodane 10 lat temu
~grzesliz@op.pl
Kombi 1.6 i 106KM 78kW
gdyby zderzyć to co oferuje ten samochód w relacji do ceny na giełdach to można by powiedzieć że jest to auto wręcz doskonałe na tle konkurencji w podobnej cenie. Samochód jest bezawaryjny wbrew opinii wyrabianej przez ludzi którzy nigdy nie mieli jakiego kolwiek koreańczyka. Można podsumować że to bardzo wygodne, nieźle wyciszone, bezawaryjne auto o dobrych osiągach.
4,1
~lmazu@wp.pl
Kombi 1.6 i 106KM 78kW
szkoda że nie ma diesla,przednie zawieszenie do przekonstruowania,tak OK! nie drogie przeglądy, w tej cenie i przy tej bezawaryjności kupilbym jeszcze raz ! polecm na przeglądy PP Ziel.Góra ! nigdy NIE Poznań !przy benzynie za dużo pali !
Dodane 20 lat temu
2,5
~nienawidzetegoauta
Kombi 1.6 i 106KM 78kW
Beznadziejny wielki kloc. Sprzedałem go za czapkę śliwek i myślę, że to był dobry interes.
Dodane 14 lat temu
~stanleypo
Kombi 1.6 i 106KM 78kW
ogólnie ocenia dobrze.... rodzinne wyjazdy za miasto tym samochodem to przyjemność.
Dodane 14 lat temu
Dziennik kosztów dla Daewoo Nubira II Kombi 1.6 i 106KM 78kW
8,9
~Marcinoko
Kombi 1.6 i 106KM 78kW
auto tanie niezle wyglada dobrze wyposazone czesci tez nie drogie puki co deawoo jmuz nie istnieje ja osobiscie auta tego wiecej bm nie kupil
Dodane 15 lat temu
3,7
~CLE
Kombi 1.6 i 106KM 78kW
Tani samochód do wożenia familii. Naprawy niedrogie i relatywnie prost. Bardzo dobre właściwości transportowe. Ma minusy, ale nich one nie przesłaniają plusów!
Dodane 15 lat temu
4,1
~krzyś-mś
Kombi 1.6 i 106KM 78kW
polecam wszystkim wygodniutkie bardzo dobry w trasę przy 80-90 spalanie poniżej 6l
~bogdan
Kombi 1.6 i 106KM 78kW
jestem zadowolony tylko żałuję że tak póżno kupiłem Daewoo.Wbrew opiniom jest to dobre auto.
Daewoo Nubira II Kombi