: Poza tym, że już na pierwszy rzut oka widać, że jest to bardzo ładny samochód i nawet w dzisiejszych czasach wyróżniający się stylistycznie, to jakość wykończenia, przestronność i duży bagażnik.
: Radio miało problem z wyszukiwaniem stacji. Nie wiem czy to był problem anteny, czy radioodbiornika.
Bardzo ładne, przyjemnie prowadzące się auto. Kupiłbym jeszcze raz ale z mocniejszym silnikiem.
Bardzo słaby, ale trwały i niezawodny. Tani w eksploatacji.
6 biegowa skrzynia jest jednym z niewątpliwych atutow tego auta.
Przyjemny, precyzyjny, trwały, tani w eksploatacji
Masywne słupki C mocno ograniczają widoczność. Widoczność raczej przeciętna.
Raczej przeciętna. W moim egzemplarzy była niestety tylko ręczna klimatyzacja, więc trudno oceniać. Raczej przeciętna/słaba.
Dość duży ( w tej klasie ) bagażnik ogranicza ilość przestrzeni dla pasażerów drugiego rzędu. Dla mnie Bravo II jest przykładem doskonałym przykładem pogorszenia jakości materiałów i wykończenia we współczesnych modelach. Nie wszystkie użyte w Bravo II materiały są wysokiej jakości, ale przeważają tu miękkie plastiki i przyjemne materiały. Nie należy oczywiście zapominać, że jest to auto segmentu C. Jestem osobą wysoką ( 188 cm ) i nie brakuje mi miejsca, chociaż miałem wrażenie, że kolumna kierownicza nie była wyśrodkowana z deską przyrządów. Poza tym odczucia jak najbardziej na plus.
Jedyną usterką, która unieruchomiła auto była awaria wysprzęglika. Usunięcie jej było tanie i nieskomplikowane.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 16V MPI 90KM 66kW