Lista ocen Ford Focus II Hatchback 5d 2.0 Duratec 145KM 107kW 2005-2011 (13) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 15 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~kolo.x
Hatchback 5d 2.0 Duratec 145KM 107kW
Decyzja o zakupie Forda Focusa 2 wynikała głównie z pochlebnych opinii na temat zawieszenia. I trzeba przyznać, że się nie zawiodłem. Zarówno układ jezdny i kierowniczy są świetne. Samochód prowadzi się pewnie i daje dużo przyjemności z jazdy - każda kręta trasa od razu poprawia humor. Komfort jazdy mimo 17 calowych felg na bardzo przyzwoitym poziomie.
Dodane 13 lat temu
~Paweł
Hatchback 5d 2.0 Duratec 145KM 107kW
Tutaj zaskoczenie na plus, w porównaniu do bory to zakręty robi jak po sznurku, można lekko poszaleć, wiadomo 145 koni to demon prędkości nie jest ale jest ok, zawieszenie twarde sztywne ale za to pewnie się prowadzi, dla mnie spoko
Dodane 5 lat temu
~Krzysiek
Hatchback 5d 2.0 Duratec 145KM 107kW
Rewela Jak to w fordach po 2000 roku gdzie inni na zakrętach hamują ja dodaję gazu i się raduje jak to autko się świetnie prowadzi. Przy 180 200 km/h nie słychać wiatru superrr.
Dodane 10 lat temu
~Azu
Hatchback 5d 2.0 Duratec 145KM 107kW
Bardzo ładnie się trzyma drogi lecz jest wrażliwy na wszelkie koleiny jak wejdzie to trzeba powalczyć felga 6,5J 16 5x108x63 et50. Największy problem z ET ;/
Dodane 12 lat temu
~PS
Hatchback 5d 2.0 Duratec 145KM 107kW
Trzyma się drogi jak przyklejony. Niestety z uwagi na sportowe obniżone zawieszenie komfort jazdy zwłaszcza po mieście jest trochę ograniczony.
Dodane 18 lat temu
~Przemek
Hatchback 5d 2.0 Duratec 145KM 107kW
wersja ze sportowym zawieszeniem - samochód jedzie jak przyklejony do jezdni. Niestety coś za coś - na wyboistnej drodze nie jedzie się bardzo komfortowo.
~cYp
Hatchback 5d 2.0 Duratec 145KM 107kW
nooooo zawiesznie,bajka, ja dojeżdżam wersję sport więc dodatkowo amortyzatory sztywniejesze, dla mnie gitara :)
~wojtek
Hatchback 5d 2.0 Duratec 145KM 107kW
jak na razie bez problemow , 5 drzwiowy chyba jest latwiejszy w prowadzeniu niz sedan
~Lukasz
Hatchback 5d 2.0 Duratec 145KM 107kW
Super zawieszenie, na szerokich oponach trzyma sie drogi jak przyklejony
Dodane 7 lat temu
~Piotr
Hatchback 5d 2.0 Duratec 145KM 107kW
jeździ jak po szynach, choć opony (Michelin) mogłyby być bardziej usportowione
Dodane 17 lat temu
Ford Focus II Hatchback 5d