Lista ocen Ford Mondeo II Kombi 1.8 TD 90KM 66kW 1996-2001 (53) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 44 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mysiak20
Kombi 1.8 TD 90KM 66kW
no i teraz to co pisalem juz wyzej. Sa auta duzo drozsze ale i duzo glosniejsze w srodku moj modziak ma prawie 15lat i wymiata accorda z 1997(diesel),BMW 320d z 2002 ktorymi jezdza moji znajomi no jedynie ulegl mercedesowi c220 z 1996.
Dodane 13 lat temu
~Paszczak22
Kombi 1.8 TD 90KM 66kW
Mimo, że tłumik dziurawy i tak nie jest źle. Wiadomo, że nowe samochody są cichsze i mniej klekoczą, ale ja lubię ten dźwięk. A dziecko też nie narzeka i śpi zaraz po wyjeździe z pod domu.
Dodane 10 lat temu
~Jakub S.
Kombi 1.8 TD 90KM 66kW
Wyciszenie dosyć słabe. Najbardziej odgłosy zawieszenia i silnika diesla dostawały się do środka. Czuć było wiek auta i to, że produkcja trzymała się bliżej wieku 20.
Dodane 6 lat temu
~krystuss
Kombi 1.8 TD 90KM 66kW
i tu niespodzianka spodziewałem się gorzej ale naprawde jest świetnie! co prawda dochodzę szumy z pod opon tylnich ale jak na to auto i co ja przechodziłem z innymi dla mnie super!
Dodane 15 lat temu
~sokal
Kombi 1.8 TD 90KM 66kW
jest spoko silnika nie slychac przy zamnietych oknach powyzej 120zaczyna sie robic nie ciekawie. Natomiast przy walnietych lozyskach - masakra, najciszej przy 90
~Arasssss
Kombi 1.8 TD 90KM 66kW
Wyciszenie w aucie oceniam na doskonałe. Przy obrotach 2000tys. praktycznie nie slychac silnika. 2500 lekko slychac. Dopiero przy 3000 już go slychac dobrze.
Dodane 11 lat temu
~zakochany w mondeo
Kombi 1.8 TD 90KM 66kW
Tak jak napisałem wcześniej. Na zimno jest głośny, ale jak się nagrzeje to nie odczuwam żadnego dyskomfortu z powodu dużej ilości decybeli.
Dodane 12 lat temu
~baron
Kombi 1.8 TD 90KM 66kW
silnik trochę słychać na wyższych obrotach ale dźwięk nawet przyjemny więc... trochę słychać tył ale to przez dużą przestrzeń bagażnika
~Pachi
Kombi 1.8 TD 90KM 66kW
W porównianiu z golfami z tych lat (z silnikami TDI) to lepiej. Powyżej 130-140km/h zaczyna się robić głośno, podobnie powyżej 3000obr./min
~!
Kombi 1.8 TD 90KM 66kW
Kiepskie wyciszenie!silnik przy wyższych obrotach pracuje głośno i na dłuższą metę jest to trochę męczące ale w mieście nie przeszkadza aż tak bardzo!
Ford Mondeo II Kombi