Lista ocen Ford Mustang V Coupe (21) - Widoczność

Na liście zabraknie 15 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ms007
Coupe V6 3.7 305KM 224kW
Do przodu i na boki ok. Do tyłu jak to w coupe - słabo. Trzeba się przyzwyczaić do wysoko położonej linii maski - rzuca się ona od razu w oczy dla osób, które nie miały okazji jeździć Mustangiem - ja nie zwracam już na to uwagi i mi nie przeszkadza. Trudno wyczuć odległość przy parkowaniu tyłem - tu przydaje się kamera cofania lub czujniki parkowania. Wystawiam ocenę dobrą - bo w końcu jest to Coupe.
Dodane 8 lat temu
~Łukasz J.
Coupe 4.0 i V6 12V 212KM 156kW
Tu już zależy - jak ktoś wysoki, to do przodu i na boki super. Do tyłu trochę słabo, bo jednak wysoki tył. Z drugiej strony mam czujniki parkowania tył, więc ta mała widoczność nie jest problemem. Ogólnie samochód duży gabarytowo, więc na parkingach trzeba wolniej, z większym wyczuciem i niestety nie wszędzie można się wcisnąć, jak np. Tico.
Dodane ponad rok temu
~Mateusz
Coupe 4.0 i V6 12V 212KM 156kW
Widomo ze są samochody z lepsza widocznością ale tutaj nie o to chodzi . Pozycja za kółkiem jest jak jest nie siedzimy w suv-ie czy innym kredensie na kółkach (nikogo tutaj nie planuje obrażać :P ) by być wysoko i wszystko widzieć
Dodane 5 lat temu
~AN
Coupe 4.0 i V6 12V 212KM 156kW
Widoczność do tyłu beznadziejna, do przodu jedynie trochę lepsza, na boki średnia. Przy dużych gabarytach auta parkowanie w mieście nie jest przyjemnością, podobnie jak manewrowanie w ciasnych, podziemnych garażach.
~cezar
Coupe 4.0 i V6 12V 212KM 156kW
Dłuuuuga maska na początku sprawia trudności z parkowaniem - kwestia przyzwyczajenia. Regulacja fotela kierowcy w każdej płaszczyźnie pozwala wyeliminować niedogodności. Widoczność w lusterkach i szybach bocznych bez zastrzeżeń.
~artur_stępień
Coupe 4.6 i V8 GT 304KM 224kW
Widać niestety mało (poza bocznymi lusterkami). Długa maska bo przecież V8 i niski kąt nachylenia szyby oraz z tyłu małe okienka nie pomagają trzeba więc uważać.
Dodane 7 lat temu
~ass
Coupe 4.0 i V6 12V 212KM 156kW
Do przodu ok, choć długa na 1,5m maska bywa uciążliwa przy parkowaniu. Lusterka wymagają przyzwyczajenia, ale są ok. Widoczność do tyłu słaba. Parkowanie tyłem to koszmar.
~rocky
Coupe 4.0 i V6 12V 212KM 156kW
Siedzimy nisko,przedni zderzak właściwe nie wiadomo gdzie,potężny słupek boczny...a przy cofaniu to lepiej mieć asekurację.Ale to cena super wyglądu.
Dodane 17 lat temu
~Egon
Coupe 4.6 i V8 GT 304KM 224kW
Nie jest to szklana kula, ale widać co trzeba. To auto nie może mie okien jak autobus - coś za coś. Trochę słabo do tyłu widać...
Dodane 17 lat temu
Dziennik kosztów dla Ford Mustang V Coupe
14,6
12,9
~Leszek
Coupe V6 3.7 305KM 224kW
Kwestia przyzwyczajenia przy parkowaniu. Ale czujniki czy kamera z tyłu to dobry dodatek
Dodane 3 lata temu
Ford Mustang V Coupe