Lista ocen Ford Mustang V (20) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 22 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~K?/
Coupe 4.0 i V6 12V 212KM 156kW
Absolutnie nieadekwatna. Za niemałe pieniądze dostajemy z jednej strony auto nawiązujące stylistycznie do legendy, piękne i agresywnie wyglądające. Z drugiej strony, po chwili może się okazać, że rażą nas tragiczne plastiki, denerwuje jakość ich spasowania i hałas w środku, brakuje nam wyposażenia, a do tego dostrzegamy, że nasze wymarzone auto zaczyna korodować i do tego łapie co chwilę jakieś usterki. Możemy się też poczuć lekko oszukani, bo...
Dodane 6 lat temu
~cezar
Coupe 4.0 i V6 12V 212KM 156kW
Auto wygląda na dużo droższe niż jest. Kupując takie auto wiesz na co się piszesz i że części będą trochę droższe niż do skody, która zalała nasz kraj. Same opłaty, spalanie i koszty serwisu (nie licząc części) mnie pozytywnie zaskoczyły. Część \"znawców\" zarzuca mustangowi tandetne plastiki w środku, ale wg mnie nie ma tam nic tandetnego - piękno i prostota idealnie pasująca do mustanga.
Dodane 13 lat temu
~Arturo1977
Cabrio 4.0 i V6 12V 212KM 156kW
Jest to z zalozenia niedrogie auto, chociaz ceny kabrioletow na poczatku sezonu sa chore. W tej samej cenie moglem miec audi A4 quattro cabrio albo nawet A5, tylko z dachem. Utrata wartosci z wiekiem jest bardzo niska.
Dodane 7 lat temu
~Konrad
Coupe V6 3.7 305KM 224kW
Kosztuje tyle samo lub trochę więcej niż Golf z tego samego rocznika (z 1/3 tej mocy), więc oceńcie sami :D Może za dużo plastików, ale nie jest to auto aż tak drogie.
Dodane 8 lat temu
~czlowiek
Coupe 4.6 i V8 GT 304KM 224kW
Teraz ceny spadly...kosztowal mnie 40tys i za to co mam mysle ze Rewelacja... kiedys takie auto widzialem tylko w Telewizji a teraz stoi u mnie pod domem:) JEST TO MOJE PIERWSZE GT
Dodane 8 lat temu
~artur_stępień
Coupe 4.6 i V8 GT 304KM 224kW
To jest Mustang. Spasowanie elementów do 2017 roku jakoś było marne, metry kwadratowe plastiku, marne wyposażenie. Natomiast silnik nadrabia wszystkie braki.
Dodane 7 lat temu
~Michał Ochman
Cabrio V6 3.7 305KM 224kW
Przy tych osiągach cena nie powala. Ciężko stwierdzić jak koszty eksploatacji, ponieważ auto było użytkowane zbyt krótko. Spalanie na zadowalającym poziomie.
Dodane 12 lat temu
~rocky
Coupe 4.0 i V6 12V 212KM 156kW
Za 65tys które wydałem łącznie ze sprowadzeniem kupiłbym w PL co najwyżej gołego Focusa. A tak to uzyskałem najbardziej charakterystyczny pojazd w mieście.
Dodane 17 lat temu
~AN
Coupe 4.0 i V6 12V 212KM 156kW
Jak na te osiągi i przyjemność z użytkowania cena jest śmiesznie niska - zarówno nowego jak i używanego. Brak konkurentów.
Dodane 13 lat temu
~Łukasz J.
Coupe 4.0 i V6 12V 212KM 156kW
No oczywiście mógłby być tańszy, ale płaci się głównie za ten znaczek z konikiem.
Dodane ponad rok temu