Lista ocen Honda Civic (4340)

4,2
~Kubuś
Hatchback 1.4 16V 90KM 66kW
Mało awaryjne, trwałe auto, bez większego polotu. taki japoński, rodzinny odpowiednik golfa. Właściwie serwisowane pojeździ wiele lat bez poważnych awarii.
~krzysiek18skok@wp.pl
Hatchback 1.3 16V 75KM 55kW
Zero rdzy,zero awarii.Jak dbasz to się odwdzięczy.
4,8
~Lukix
Coupe 1.5 i 102KM 75kW
Auto posiadajace dusze. Jesli wsiadziesz w civice i sie nia przejedziesz odrazu bedziesz chcial ja miec. Samochod w ktorym mozna sie zakochac, jezdzic i jezdzic to jest to. Auto dla mnie nie ma wad. To jest auto z dusze nie jakis golf itp... Teraz jestem pewien ze nastepne auto to bedzie Civic 1.6Vtec coupe lub accord coupe:) Auto duzo lepsze od Celicy.
4,8
~aelena
Honda Civic VIII
Hatchback 5d 1.8 i-VTEC 140KM 103kW
Silnik bardzo dynamiczny, wystarczy lekko depnąć na gaz a zbiera się niewiarygodnie co ma ogromną zaletę przy manewrze wyprzedzania. (Silnik)
3,9
~dkrz
Hatchback 1.3 16V 75KM 55kW
Polecam Japonce, naprwade dobra robota!!!Autka naprawde super!! Bardzo ekonomiczne i niezawodne!! jezdze juz pol roku i nic... no wiadomo wymienilem filtry i olej ale tego nie mozna zaliczyc do ustarek:)
Dodane 19 lat temu
~Marcel
Honda Civic VI
Hatchback 1.4 i S 90KM 66kW
Silnik jak na taką pojemność pod względem mocy oceniam nawet na 5+ . Lecz trzeba sie liczyć że przy dynamicznej jeździe silnik ma spory apetyt jak na pojemność 1,4 ale przynajmniej w zamian dostarczy nam to czego od niego oczekujemy (Silnik)
Dodane 19 lat temu
4,3
~Andrzej apolot@gazeta.pl
Hatchback 1.4 16V 90KM 66kW
Uważam że jest to autko godne polecenia, bardzo przyzwoicie sprawuje się jako auto rodzinne...Ja niestety sporo jeżdże ...stąd taki przebieg
~Michał
Hatchback 1.6 16V 110KM 81kW
Silnik cichy i dośc dynamiczny. Bardzo chętnie wkręca sie na wysokie obroty. Zuzycie oleju zerowe. (Silnik)
4,6
~KrissWolf
Hatchback 1.5 Vtec-E 90KM 66kW
D15B2 Super, Dobra elastycznosć pracy, wiadomo najlepsza od 3 tys obrotów, na 3 biegu ładna elastycznosc jazdy od 40-120 km/h rewelka w miescie od 3 tys obrotów dopiero sie wkreca, Na niskich czasami mi sie zadławi lekko i niewiem dlaczego. (Silnik)

Usterki Honda Civic

Liczba wpisów: 252

Honda Civic – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,3
~AsPrzestworzy
Honda Civic VI
Hatchback 1.4 i S 90KM 66kW
Auto od nowości w rodzinie, gaz zalozony na 100 tys przebiegu, Zawsze był mułem, żeby cokolwiek jechało trzeba katowac do nieprzytomności na wysokich obrotach. Ale na trasie nawet na gazie jedzie sobie 140-160 kmh i pali 8 gazu (Silnik)
Honda Civic