Oceny Hyundai Accent III Sedan 1.5 CRDI 110KM 81kW 2006-2011

użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Hyundai Accent III Sedan 1.5 CRDI 110KM 81kW 2006-2011

~Waldemar
Sedan 1.5 CRDI 110KM 81kW
Jedyny zauważony mankament to skłonność silnika do wibracji przy próbie (gdyż tego unikam) pracy na wysokich obrotach (ok 4000).
Dodane 12 lat temu
~Alex
Sedan 1.5 CRDI 110KM 81kW
My car is depended on my driving style. When i m driving like a racing guy the fuel consumption is getting higher. But when i m driving a lot relaxed for example 5th gear and 100km/H its not drinking but smelling the fuel. I went to Turkey with this car with my wife from Gdansk and average usage of fuel was 5.5 with full bagaznik and 140km/H speed. (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
Dodane 9 lat temu
4,1
~macrom@vp.pl
Sedan 1.5 CRDI 110KM 81kW
przejechałem swoim accentem 7000 km w ciągu 6miesięcy wiem wiem rekordów nie biję ale dobrze mu się przyjrzałem, spalanie które podałem wynika z wskazań komputera ale po weryfikacji "łopatologicznej" nie stwierdziłem różnic to znaczy tankowanie do pełna - jazda - tankowanie do pełna na tej samej stacji i kalkulator w łapę i stuk puk stuk puk... i się zdziwiłem wskazania komputera dokładnie pokrywają się z moimi obliczeniami. Polecam... (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
Dodane 9 lat temu
4,4
~Łukasz
Sedan 1.5 CRDI 110KM 81kW
Praktycznie cały czas jeżdżę z włączoną klimatyzacja, zima lato, silnik w ogóle nie pokazuje przy tym spadku mocy. (Silnik)
Dodane 14 lat temu
3,4
~rozczarowany
Sedan 1.5 CRDI 110KM 81kW
ok, zrywny, oszczedny , troche glosny jak zimny ale to diesel, jak rozgrzany to cicho (Silnik)
Dodane 14 lat temu
~wacor f
Sedan 1.5 CRDI 110KM 81kW
silnik diesla doskonały do 3000 rpm nie słychać silnika podczas jazdy (Silnik)
Dodane 15 lat temu
~Kleber
Sedan 1.5 CRDI 110KM 81kW
Biegi wchodzą poprawnie, często wsteczny nie za pierwszym razem, wysprzęglamy i po problemie. (Skrzynia biegów)
Dodane 15 lat temu
4,3
~Łukasz
Sedan 1.5 CRDI 110KM 81kW
Świetna kultura pracy tej jednostki,elastyczny,cichy,mając 2000obr/min można już śmiało wyprzedzać! (Silnik)
~ipanema3@tlen.pl
Sedan 1.5 CRDI 110KM 81kW
jak na auto tej klasy 4+, przyspieszenie bardzo dobre (Silnik)
4,3
~medikol@interia.pl
Sedan 1.5 CRDI 110KM 81kW
doskonały dynamiczny silnik przy małym spalaniu (110 KM dla tego auta jest idealne) (Stosunek jakość/cena)
Hyundai Accent III Sedan