Lista ocen Hyundai Tucson I (155)

3,3
~Minister
SUV 2.0 i 16V 141KM 104kW
Polecam manulną bo z automatyczną jest bardzo dużo problemów (Wentylacja i ogrzewanie)
Dodane 3 lata temu
4,9
~Tucson
SUV 2.0 i 16V 141KM 104kW
Świetne auto. Bardzo wygodne i żadna osobówka nie ma do niego porównania (szkoda dyskutować). Potrafi wyciągnąć użytkownika z naprawdę dużych opresji, co miałem okazję sprawdzić. Nie prawdą jest, że to typowo miejskie auto!!! Naprawdę dobrze sobie radzi w terenie oczywiście z napędem 4x4!!! Spalanie podałem oczywiście gazu (rewelacyjne jak na takie duże auto). Polecam
Dodane 13 lat temu
~Marek Mysłowice
SUV 2.0 i 16V 141KM 104kW
Bardzo dobra z przodu, z tyłem troszkę gorzej, lusterka zewnętrzne bardzo duże dające duże pole widzenia (Widoczność)
4,8
~rysbre
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Nie mam zatrzeżeń wszystki biegi wchodza bez jakichkolwiek zacięć (Skrzynia biegów)
Dodane 17 lat temu
4,1
~Zadowolona
SUV 2.0 i 16V 141KM 104kW
Duże spalanie jak dla mnie,lecz komfort jazdy jest niezły. Szczególnie zimą, kiedy warunki na drogach są niesprzyjające. Niezawodny, nigdy nie miał żadnej usterki od 4 lat. Godny polecenia. Poczucie bezpieczenstwa daje jego masa, ale też warte uwagi jest to, że jest dobra widoczność. Cena wata samochodu (Bezawaryjność (drobiazgi))
4,9
~Łukasz
SUV 2.0 i 16V 141KM 104kW
Przed zakupem porównywałem kia sportage II,mitsubishi outlander. Wygrał Hyundai Tucsonn.Użytkuję auto blisko 6 lat bezawaryjny trasy w wakacje po 2000-3000km przejeżdżał beż najmniejszych problemów. Generalnie jestem bardzo zadowolony trochę brakuje 6 biegu w benzynie, ale daje rade.
Dodane 2 lata temu
4,2
~dariusz30t
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
W sakli od 0 d0 10 daję 8 Zdecydowanie lepszy od Kia Sportage, Ssangyong Actyon , Forda Kuga czy Nissanów.
4,2
~dyzie@neostrada.pl
SUV 2.0 CRDi 112KM 82kW
fabryczne radio + CD dosyć toporne brak kontrolki włączonych świateł mijania
Dodane 20 lat temu
4,6
~Wiking
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Dużo miejsca to trzeba przyznać. Jak siadam do C3 wersja 2 żony to czuje się jak w go kardzie :D (Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów)
Dodane 4 lata temu
4,5
~marek48
SUV 2.7 i V6 24V 175KM 129kW
Jestem bardzo zadowolony z tego autka,mimo jednej usterki (pisałem o tym).Polecam na polskie drogi dobry. (Stosunek jakość/cena)
Dodane 14 lat temu