Lista ocen Hyundai Tucson I (155)

4,2
~mariusz
SUV 2.0 CRDi 112KM 82kW
Rozglądałem sie za suv-em.Pod uwage brałem rav,sportage,outlander.trafił sie tucson i jak do tej pory nie żałuję.Autko nadal rzadkie na naszych drogach a nie ustepuje rav-ce.Wyposażenie bije ją na głowę a miejsca w srodku tez wiecej.Awaryjnośc nie zabija a częsci wzglednie kosztują.Polecam tym którzy chca mieć fajne i dobre auto za rozsądne pieniadze.
Dodane 12 lat temu
4,7
~samar47
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Bardzo udany samochód, moim zdaniem Hyundai Tucson w niczym nie ustępuje najbardziej uznanym markom. Zastosowane w Tucsonie rozwiązanie napędu 4x4, w zupełności wystarca do pokonywania zasypanych śniegiem bardzo stromych podjazdów.
Dodane 17 lat temu
3,9
~mik
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
porozrzucane włączniki świateł, jako, że jeżdżę nim tylko okazyjnie (na codzień jeździ żona) do dziś nie wiem gdzie jest przciwmgłowe przednie, a gdzie tylne, tragicznie kiepski fotel kierowcy - nie mogę wyregulować by wygodnie w nim siedzieć, Brak sygnalizacji włączonych świateł mijania to nieporozumienie w aucie za 100 tys., (Ergonomia)
Dodane 17 lat temu
~Ryszard z Pisza
SUV 2.0 CRDi 112KM 82kW
Zimą jest wystarczająco dobre podgrzewanie,i nawiewy.Poważniejsze zadanie do spełnieniaMoże być to lipiec i 35 stopni c. (Wentylacja i ogrzewanie)
Dodane 20 lat temu
4,4
~daniel
SUV 2.0 i 16V 141KM 104kW
bierze olej ale w niczym to nie przeszkadza, zawsze tyle samo. (Silnik)
Dodane 9 lat temu
~Marta666
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Skrzynia biegów jest zbyt sztywna, w tym zakresie umywa się do Renault Laguny. (Skrzynia biegów)
Dodane 16 lat temu
4,2
~posiadaczka
SUV 2.0 i 16V 141KM 104kW
jak dla mnie (niższej wzrostem) siedzenie kierowcy mogłoby być lepiej regulowane. jednak za tę cenę alarm powinien być lepszej jakości (pilot od samego noszenia do wymiany.Poza tym bardzo ok
Dodane 19 lat temu
4,5
~BOBO
SUV 2.0 CRDi 112KM 82kW
Silnik jak na diesla ma dobrą kulturę pracy i jak do tej pory jest bez obsługowy. Oleje, filtry wymieniać na czas i spokój. (Silnik)
Dodane 12 lat temu
2,8
~bartosz
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
auto interesujące,jednak parę szczegółów oraz serwis w Polsce zostawiają dużo do życzenia.
Dodane 13 lat temu
4,9
~ArturO.
SUV Facelifting 2.0 CRDi VGT 150KM 110kW
Rewelacyjny samochod, mam go od nowosci. Bardzo ekonomiczny jak na swoja wage i gabaryty zewnetrzne to pali bardzo malo ropy.
Dodane 13 lat temu