Lista ocen Kia Ceed II Hatchback 5d (28) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 23 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Karol Częstochowa
Hatchback 5d 1.6 CRDi 128KM 94kW
Z przodu dla kierowcy i pasażera jest wystarczająca ilość przestrzeni a centralny podłokietnik jest w stanie pomieścić 2 średniej wielkości łokcie. Jeżeli chodzi o tylną kanapę to dla komfortu podróży nie zalecał bym umieszczenia tam więcej niż dwóch osób. w tym momencie osoby siedzące na skrajnych siedziskach mogą korzystać podłokietnika zmontowanego w oparcie środkowego fotela i użytkować dwa miejsca na kubki. Miejsca na buty jest...
Dodane 6 lat temu
~smk
Hatchback 5d 1.4 DOHC 100KM 74kW
ja + żona + teściowa+ 2 duże foteliki i daje radę. W 4 nad morze pełen komfort. Przy maksymalnym wychyleniu siedzenia dziecko z tyłu w foteliku ma miejsce na nogi, więc ok. Bagażnik ok, ale po montażu LPG i butli 52 l. trzeba było wyjąc wkładkę i jest trochę gorzej, polowałem na kombii ale nie trafiłem.
Dodane 6 lat temu
~Szati
Hatchback 5d 1.6 GDI 135KM 99kW
Miejsca w środku jest dużo. Mam 186 cm wzrostu i nie mogę narzekać, nawet jeśli ktoś usiądzie z tyłu jako pasażer. Z tyłu spokojnie mieszczą się 2 dorosłe osoby. Bagażnik 380 l w zupełności narazie wystarcza, na wiosnę się przekonam czy wejdzie tam wózek :) Przydatny sortownik pod podłoga bagażnika.
Dodane 11 lat temu
~TomekG
Hatchback 5d 1.6 CRDi 128KM 94kW
Samochód z zewnątrz wygląda na niewielki, jednak wewnątrz jak dla mnie - daje zupełnie radę. Wyjazd do teściowej i przywiezienie słoików nie sprawi problemów, podobnie jak kilkudniowy wyjazd z dwójką pasażerów, czwórka może mieć trochę ciasnawo, ale też da radę ;)
Dodane 8 lat temu
~pilara
Hatchback 5d 1.6 GDI 135KM 99kW
Bardzo dużo miejsca na nogi z tyłu,podobno tylko octavia i cruz mają więcej w tej klasie aut.Z przodu też super wygoda.Oparcie tylnej kanapy jest wyprofilowane,więc trzy osoby z tyłu mogą mieć problem,ale dla cztery osoby jadą jak S klasą
Dodane 12 lat temu
~tom
Hatchback 5d 1.6 CRDi 128KM 94kW
Miejsca na nogi nie powinno nikomu zabraknąć. Gorzej z przestrzenią nad głową - dla wysokich osób jak ja, jest za mało miejsca w tym obszarze i czuję się nieco przytłoczony bliskością podsufitki.
Dodane 7 lat temu
~roger38
Hatchback 5d 1.4 DOHC 100KM 74kW
Wszyscy są zadowoleni.Jeden z nielicznych samochodów,w którym po przejechaniu 1000 km nie bolą plecy.Przy 187 cm wzrostu swoboda ruchów jak w samochodach o klasę wyższych.
Dodane 11 lat temu
~MichaelSkawina89
Hatchback 5d 1.6 GDI 135KM 99kW
Miałem wersję hatchback więc dla rodziny 2+1 idealnie, ale gdy pojawiła się kolejna pociecha trzeba było sprzedać i kupić coś w kombi :)
Dodane 11 miesięcy temu
~Mesner
Hatchback 5d 1.6 CRDi 110KM 81kW
W zupełności wystarczająca ilość miejsca. Przy moim wzroście 190 cm miałem fotel kierowcy w średnim położeniu, więc miejsca jest sporo.
Dodane 10 lat temu
~Grzesiek
Hatchback 5d 1.4 DOHC 100KM 74kW
To chyba największy atut tego auta. Przestrzeni jest naprawdę dużo zarówno z przodu a szczególnie z tyłu pasażerowie nie mają na co narzekać.
Dodane 10 lat temu
Kia Ceed II Hatchback 5d