Lista ocen Kia Sportage II 2.0 CRDi 140KM 103kW 2006-2010 (43)

4,4
~Paweł
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Kupiłem to auto z myślą że będę miał w miarą spokój bo poprzednie moje nabytki były jedną wielką porażką. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, wiadomo zawsze można się do czegoś przeczepić wszystko zależy od punktu siedzenia :).
Dodane 13 lat temu
4,7
~maciek
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Ogólnie bardzo fajne auto, może materiały nie takie jak w tiguanie, ale na pewno konkurencyjne do qashkaia. Bardzo dobre właściwości terenowe! Choć to mały suv, to miał okzję już wielokrotnie atakować błota, górskie oblodzone drogi itp. i radzi sobie doskonale! Mam porównanie do RAV4 z 2004 roku i widzę, że nie ma porównania na + kii, po prostu szok
4,8
~Black Jack
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Bardzo przyjemne autko zarówno w prowadzeniu jak w jeździe, a przy okazji można także bez obaw pojeździć po duktach leśny i lekkich bezdrożach. Ale to przecież normalne że każda pliszka swój ogon chwali.
Dodane 17 lat temu
4,9
~sav@wp.eu
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Jestem bardzo zadowolony. Co rano, jak wsiadam do auta, to mi sie geba szeroko usmiecha.
4,5
~Tomasz tjp.2006@wp.pl
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Miałem w życiu auta niemieckie,miałem i francuskie nie miałem japońskich a i koreańczyk to mój pierwszy ...i nie żałuję.Powiem nawet,że nigdy nie miałem lepszego samochodu.Dodam,że przewaga posiadanego równocześnie LR Freelandera II sprowadza się wyłącznie do świateł xenonowych i automatycznej skrzyni biegów, ma też silnik z większym momentem obrotowym.Poza tym przy Kii LR wypada blado...
4,6
~geldaxl
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Kupowalem auto z duza niepewnoscia. To jest moj pierwszy \"koreanczyk\". Jestem mile zaskoczony. Przemyslane wnetrze, dbalosc o szczegoly. Samochod naprawde dopracowany.
2,6
~Lukasz
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Auto mam od nowości i co silnika nie mam zastrzeżeń (jeszcze) :- ) (Silnik)
4,1
~przyjemnie zaskoczony
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Chcialem vitare nowa...przejechalem sie i podziekowalem...chcialem rav4...kaza dlugo czekac i placic slono drozej...powiem tak...jezdzilem roznymi autami i lepszymi i tanszymi ale tym jestem przyjemnie zaskoczony...gowniany koreanski blaszak w tym wypadku nie pasuje:>
Dodane 19 lat temu
4,1
~Tomasz tjp.2006@wp.pl
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Gdyby serwis bardziej potrafił stanąć na wysokości zadania to i moja ocena byłaby lepsza
3,1
~maciek@kolorgraf.com.pl
SUV 2.0 CRDi 140KM 103kW
Silnik powinien mieć moc 140KM ale po badaniach na hamowni wyszło zaledwie 130KM. Podobno to typowe. Moc była jednym z ważniejszych dla mnie parametrów, dlatego czuję się oszukany. Producent nie podaje prawdziwych danych. Odradzam. (Silnik)