Lista ocen Kia Venga (110)

~Michał C.
Mikrovan 1.6 DOHC CVVT 125KM 92kW
Auto warte swojej ceny. Funkcjonuje jako jedno z dwóch w rodzinie - jeździ głównie w mieście. Przy cenie jaką wynegocjowałem (55000 PLN za wersję XL) wydaje się rozsądną propozycją. Kabina i bagażnik przestronne (praktyczna tylna kanapa z możliwością przesuwania), wyposażenie wersji XL kompletne (m.in. bardzo przydatna kamera cofania w lusterku wstecznym), niewielkie rozmiary i dobra widoczność. Plastiki we wnętrzu twarde, ale nie należy się...
Dodane 12 lat temu
4,8
~Slawek Olesnica
Mikrovan 1.6 DOHC CVVT 125KM 92kW
Autko zaskozylo bardzo pozytywnie. Jest to moj siodmy samochod - zatem mam jakies porownanie. Polecam ersje 1,6 DOHC z 6-cio biegowa skrzynia. Jezeli nie jest istotny emblemat na masce - super propozycja dla cenicych komfort i bezpieczna jazde.
Dodane 12 lat temu
~Bogdan
Mikrovan 1.4 DOHC CVVT 90KM 66kW
Jestem bardzo zadowolony, żona jeszcze bardziej :)
Dodane 14 lat temu
~Tom
Mikrovan Facelifting 1.4 DOHC 90KM 66kW
Typowe miejskie auto, do okazjonalnej, w miarę wygodnej jazdy w trasę.
Dodane 9 miesięcy temu
~Krzycho
Mikrovan Facelifting 1.6 DOHC 124KM 91kW
Na razie nie mam się do czego przyczepić, małe / wielkie autko w jednym.
Dodane 8 lat temu
~jareckizabrze
Mikrovan 1.4 CRDi WGT 90KM 66kW
Auto ciekawe jak pierwszy raz usiadłem w nim byłem zaskoczony iloscia miejsca, wydaje mi sie ze za te pieniadze chyba warty nich.
Dodane 15 lat temu
4,4
~Wieniek
Mikrovan 1.6 DOHC CVVT 125KM 92kW
Jestem zaszokowany pojemnością tak \" małego \"auta.
Dodane 16 lat temu
~Maciej
Mikrovan 1.6 DOHC CVVT 125KM 92kW
Głośno pracuje natomiast po 240 tysiącach kilometrów nadal nie bieże oleju - wymiany co 15 tyś nie co 30 jak zaleca producent (Silnik)
Dodane 7 lat temu
4,6
~Tomek
Mikrovan 1.6 DOHC CVVT 125KM 92kW
Samochód kupiliśmy dla żony, jako drugi w domu. Żono od razu zakochała się w automacie! Zmienia płynnie i przyspiesza żwawo. W mieście na 6! poza miastem troszkę głośny ,ale mamy sposób , przy 120 km/h jest cichy i.. naprawdę mało pali. Ogromny i pakowny w środku!Boże czego myśmy nim nie wozili! Żona się denerwuje ,że czasami jej zabieram a Lexus stoi w garażu..
Dodane 9 lat temu

Usterki Kia Venga

Liczba wpisów: 31

Kia Venga – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,4
~Mr. Peyo
Mikrovan 1.4 CRDi WGT 90KM 66kW
Za ta cene nie ma lepszej opcji, zwlaszcza jesli ktos szuka fajnego auta do miasta i na trasy. W miare dynamiczny, w miare oszczedny, malutki na zewnatrz - wielkiw srodku. Ja bardzo polecam, ale zwracajcie uwage czy auto wyprodukowane na SLowacji - auta z czeskich fabryk mialy bardzo duzo usterek. Moja SLowaczka sprawuje sie w zasadzie super
Dodane 10 lat temu