Lista ocen Land Rover Range Rover Evoque (17) - Łatwość utrzymania (pod względem kosztów)

~Tomek
SUV 5d 2.0 Si4 240KM 177kW
Duże koszty utrzymania, jeśli chodzi o paliwo. Póki jest na gwarancji , dodatkowe koszty to tylko drogie akcesoria oryginalne (relingi, dywaniki gumowe, śruby itp.), a także nietani serwis.
Dodane 7 lat temu
~Rad Jad
SUV 5d 2.2 SD4 190KM 140kW
bi turbo... na pełnym baku wg komputera 500km a po mieście 300-350km... drogo. Ale to takie auto, patrzysz na koszty spalania, kup sobie inne.. . ale nie profanuj gazem tego auta.
Dodane 9 lat temu
~ajzi
SUV Coupe 2.2 SD4 190KM 140kW
dosyć paliwożerny jak na taką wielkość, ale jestem nie miarodajny jeżdżę dosyć ostro he he jeśli w tym samochodzie można to w ogóle robić :-)no i przeglądy drogie i często.
Dodane 12 lat temu
~Janek P
Land Rover Range Rover Evoque II
SUV 2.0 Si4 200KM 147kW
przegląd po 30k km to 3200 zł!! klocki i tarcze z przodu (a trzeba je zmieniać co około 10k km) to koszt 4000 zł, jak dla mnie drożej niż w porsche
Dodane 4 lata temu
~ILK
Land Rover Range Rover Evoque II
SUV 2.0 Si4 200KM 147kW
Pali min. 10 l a max nawet 40 l. Średnio ok 12,5-14 litrów, ale to nie ma znaczenia byłam tegoż świadoma kupując samochód i wcale mi to nie przeszkadza.
Dodane 5 lat temu
~Kamillo
SUV 5d 2.0 Si4 240KM 177kW
Spore spalanie ale to nie jest samochod tani w utrzymaniu z zalozenia. Klasa premium.
Dodane 9 miesięcy temu
~Daro
SUV 5d 2.0 Si4 240KM 177kW
Serwisowanie nie należy do najtańszych. Trzeba się liczyć z kosztami jeżeli ma się samochód PREMIUM
Dodane 5 lat temu
~Bartek
SUV 5d 2.2 TD4 150KM 110kW
średnie spalanie w trasie 7,4l w mieście to już zależy od korków ale nigdy nie przekroczyłem 11 litrów.
~Robcio
SUV 5d 2.0 Si4 240KM 177kW
Duże koszty paliwa części poza serwisem na zwyczajnym poziomie ,używane są dostępne i tanie na allegro
~Krzysztof
SUV 5d 2.2 TD4 150KM 110kW
spalanie w mieście 10 litrów przy dużych korkach, w trasie nawet 7,5 czego chcieć więcej ?
Land Rover Range Rover Evoque