Lista ocen Lexus IS II (62) - Całokształt

Na liście zabraknie 44 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Radek
Sedan 250 208KM 153kW
To mój trzeci Lexus z rzędu. Polubiłem, pokochałem? Spokój, elegancja, niezawodność, osiągi. Samochód nierzucający się w oczy. Linia nadwozia bardzo konserwatywna. Wnętrze podobnie, bardzo ergonomiczne.
Dodane 8 lat temu
~Q
Sedan 350 310KM 228kW
Prowadzenie - rewelacja; Wyciszenie - rewelacja!; Moc i osiągi - rewelacja!; Spalanie niższe niż w niektórych samochodach z silnikiem 1,8l. Całokształt rewelacja.
Dodane 12 lat temu
~Piotrek Bałdyga
Sedan 250 208KM 153kW
Jest to auto jakich jest coraz mniej na rynku a mianowicie:) projekt-japoński konstrukcja-japonska produkcja-japonska montaz-Japonia... Ile jeszcze jest takich samochodów?:)
Dodane 13 lat temu
~Maćko
Sedan 250 208KM 153kW
Auto skrojone na miarę, eleganckie. Zyskuje przy bliższym poznaniu. Stylistyka nie jest krzykliwa i kiczowata jak np. u Alfy Romeo czy Lancii.
Dodane 15 lat temu
~Mario
Sedan 250 208KM 153kW
Japończyk najwyższej klasy - wykonanie w śreodku bajka. BMW sie chowa do piachu. Wcześniej jeździłem Hondą Accord. Też piękny niezawodny wóz.
Dodane 16 lat temu
~majk
Sedan 220d 177KM 130kW
Za te pieniądze polecam Volvo, Saaba czy Mercedesa. Jak masz wybrać to nie przepłacaj, większy, mocniejszy i ekonomiczniejszy jest mimo, że brzydki Avensis
Dodane 16 lat temu
~Maciej
Sedan 220d 177KM 130kW
Super auto, ładnie wygląda, zwraca uwagę na drodze, super wyposażone i co najważniejsze wcale nie wygórowana cena. Jak dla mnie to super.
Dodane 17 lat temu
~Marian Kielbasa
Sedan 250 208KM 153kW
Rewelacyjny komfort . Cena usług w ASO w porównaniu z Audi to 40 procent ceny . Jakość usług nieporównywalna nawet z mercedesem .
Dodane 9 lat temu
~tomek
Sedan 250 208KM 153kW
japoński cud techniki, niemieckie bmw itp z odpowiednich roczników w jakośći wykonanie nie sa w stanie lexowi dorównać
Dodane 11 lat temu
Dziennik kosztów dla Lexus IS II
8,9
11,9
~Siwy
Sedan 250 208KM 153kW
Po przejechanych 15000 km jestem zachwycony, komfort na bardzo wysokim poziomie. Auto jeździ świetnie i daje poczucie wyjątkowości.
Dodane 11 lat temu