Lista ocen Mercedes Klasa E W210 (459)

4,5
~krizz
Sedan 3.0 TD 147KM 108kW
Mój wymarzony samochód. Nawet gdybym dysponował większymi pieniędzmi kupiłbym W211. Może w bogatszym wyposażeniu, choć z drugiej strony próżność to choroba której nie lubię...
Dodane 19 lat temu
3,7
~Michał
Kombi S210 2.2 CDI 143KM 105kW
Samochodzy o wiele starsze blacharsko maja sie lepiej, niestety wygląd ma duże znaczenie a balacha to rownież podwozie i podłuznice które tez są zle zabezpieczone. Więc co z tego że silnik dobrze eksploatowany może przejechać nawet 800 tysiecy km ajk potrzeba do tego 3 bud :P
Dodane 12 lat temu
4,8
~ONLY MB
Sedan 2.8 204KM 150kW
Ato idealne, godne polecenia. Wygodne, duże, komfortowe, prestiżowe. Można się jeszcze pokusić na Audi A6 albo BMW 5 ale tym pojazdom czegoś brak... A Mercedes jest Mercedes klasa sama w sobie.
Dodane 15 lat temu
3,2
~mastercomp
Kombi S210 2.2 CDI 143KM 105kW
Drugi raz na pewno nie kupiłbym tego auta. Co rok dokładam do niego ZA DUŻO.
Dodane 14 lat temu
4,2
~Ramon
Sedan 2.2 D 95KM 70kW
Gdyby nie ta blacha byłoby bardzo dobrze. Nie oceniałbym negatywnie tak do końca tych usterek. W końcu samochód ma 12 lat i chyba jest po \"taryfie\", więc nie jest źle
Dodane 16 lat temu
~Marcus
Kombi S210 2.0 Kompressor 192KM 141kW
Fajna fura dla chłodnego chłopaka, który dużo jeździ po prostych drogach. No i może komfortowo zabrać całą rodzinkę na urlop (do bagażnika schowa ze dwa rowery i skrzynię z teściową, o pifie nie wspominiając)
Dodane 20 lat temu
4,4
~Jan
Kombi S210 2.9 Turbo-D 129KM 95kW
Samochód godny polecenia w 100 procentach. Jazda jest po prostu nieziemska nim się płynie a nie jedzie. Zawieszenie wybiera najmniejsze nierówności. Najlepsze kombi jakie miałem, miejsca w nim jest full. Jedyną wadą jest korozja którą zatrzymać można jedynie robiąc regularne zaprawki u lakiernika.Wygoda, prestiż i tanie części.
Dodane 10 lat temu
4,2
~alberciks
Sedan 2.0 Kompressor 186KM 137kW
Merc ma 14 lat i jak na współczesny okres wypada jeszcze nieźle, jedynym problemem jest blacha, gnije i daje popalić.
Dodane 11 lat temu
4,7
~LArys
Sedan 2.0 136KM 100kW
Auto duże przestronne przukuwające uwagę, ludzie patrzą na 17 letnie auto i mówią mi ze mam może 7, taknie w utrzymaniu, model godny polecenia, nie mam problemu z blachą ale trzeba się na to przygotować lepiej poradziło sobie audi i bmw
Dodane 13 lat temu

Mercedes Klasa E W210 – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,6
~Jacek
Kombi S210 2.9 Turbo-D 129KM 95kW
Samochód mimo sporawego przebiegu ( kupiłem go 5 lat temu z przebiegiem 250 tys. teraz mam 650tys.) nie doprowadził mnie do bankructwa. Auto dla przeciętnego Kowalskiego. Ten samochód nie lubi być naprawiany - on lubi jeździć. Jeżeli jakiś beret pisze, że ma 200tys. km i wymienił pół auta to niech się puknie w czoło. Jeżeli samochód nie miał dzwona to nie rdzewieje. Myślę, że kłopoty z tymi autami mogą się zaczynać w przebiegach dochodzących...
Dodane 14 lat temu