Lista ocen Mitsubishi Colt IV 1.3 GLi 12V 75KM 55kW 1992-1996 (49) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 61 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~theeagle@tenbit.pl
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
Moglo by byc lepiej, powyzej 140km/h samochod staje sie nieprzyjemnie glosny ze wzgledu na ped powietrza. Jednak mysle ze to rewaznuje cicha praca silnika ktorego praktycznei nie slychac przy nizzszych predkosciach
Dodane 23 lat temu
~bender999@wp.pl
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
tu minus dla autka podobno są sposoby na lepsze wyciszenie ale nie bawiłem się w to... coś trzeszczy z tyłu ciężko zlokalizować z drzwiach to samo, na dołkach jest to trochę irytujące :)
~premkoz z zielonej gory
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
bardzo dobrze...tylko jak sie podkreci od 4000 wzwyz to szlifierka sie wlącza ale to jest piękne...prezy spokojnej jezdzie 120km/h na 5 biegu przy 3,500obr elegancko ,zero wycia silnika....na postoju tez cisza
Dodane 17 lat temu
~Marc
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
Głośno. Nie wiem dlaczego - mocno szumi. Można się przyzwyczaić. Twarde zawieszenie generuje większą akustykę na naszych dziurawych drogach.
Dodane 11 lat temu
~dziuba
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
w moim autku dzieje sie coś z układe wydechowym , pewnie jakaś nieszczelnośc przez co słyszalny jest dośc głośny dźwięk ale jest to do wyeliminowania
~cortez
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
niestety z tym jest wiekszy problem ... mozna bylo postarac sie o lepiej wyciszone wnetrze .. przy 150 na godz nie mozna spokojnie posluchac radia
Dodane 20 lat temu
~Maciek
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
Głośno. Jakby nie posiadał żadnej amortyzacji i wygłuszeń. Jedzie się tak jakby ktoś przykręcił koła bezpośrednio w tyłek.
Dodane 5 lat temu
~Christoffo
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
dosyć głośny, ale nie przeszkadza zbytnio podczas normalnej jazdy po mieście, jak się go trochę przeciągnie to już ryczy
~karolkk84
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
Moze tylko jest tak u mnie strasznie gwirzdza uszczelki,powyzej 120km/h szumi jak cholera,przy nizszych predkosciach jest OK.
Dodane 21 lat temu
Dziennik kosztów dla Mitsubishi Colt IV 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
7,2
9,8
~adam
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
no mam podglosniony tlumik ale na swoje zyczenie :) dla mnie w aucie musi byc troszke sportowego halasu :)