Lista ocen Mitsubishi Outlander II 2.0 DID DOHC 140KM 103kW 2006-2012 (167)

4,1
~Marcin
SUV 2.0 DID DOHC 140KM 103kW
Auto dość głośne przy prędkościach autostradowych. Bardzo ekonomiczny silnik, jednakże zbyt słaby do tej masy i wymaga wgrania programu podnoszącego moc. Wtedy da się tym jeździć. Fajnie sobie radzi w błocie czy na śniegu, ale należy pamietac że nie jest to auto na off road. Genialne rozwiązanie z opuszczaną burtą z tyłu na której można sobie usiąść, szkoda że trójka już tego nie ma.
Dodane 5 lat temu
4,5
~dab
SUV 2.0 DID DOHC 140KM 103kW
Klima mogla by byc bardziej wydajna i z wieksza regulacja nawiewu. (Wentylacja i ogrzewanie)
Dodane 11 lat temu
2,4
~servicemed@poczta.onet.pl
SUV 2.0 DID DOHC 140KM 103kW
Hałas, hałas i jeszcze raz hałas. Chip wzmacniający do 170KM nic nie daje. To lipa za 4000 zł !!! Żłopie do 15l ropy/100km + olej silnikowy : litr na każde 1000km. To bubel nad buble. (Silnik)
Dodane 14 lat temu
2,8
~zec
SUV 2.0 DID DOHC 140KM 103kW
Glownym powodem sprzedazy auta byl silnik 2.0 TDI, 140 KM,glosny klekot na pompowtryskiwaczach . Bral olej jakies 0.5 l / 1000km, cowed lug serwisu jest norma. Ponadto znikal plyn chlodzacy z systemu (Silnik)
Dodane 12 lat temu
4,4
~sabasan
SUV 2.0 DID DOHC 140KM 103kW
Do "prawdziwej" terenówki brakuje mi tylko reduktora. Lecz jak na SUV-a rewelacja. (Układ jezdny)
Dodane 13 lat temu
4,7
~tommylec
SUV 2.0 DID DOHC 140KM 103kW
Nadspodziewanie (dla mnie) wygodne auto! Dobrze się prowadzi, daje poczucie bezpieczeństwa. Nie może być jednak tak słodko: za słaby silnik, choć już w serwisie kazałem zmienić mapę silnika i ze 140 zrobiło się blisko 170KM i 365 Nm. Niby dużo, ale gabaryty nie pozwalają wystrzelić, a jak już \"pójdzie\" to łyka jak ja piwo... Ogólnie jednak nie jest źle!
Dodane 16 lat temu
4,4
~hannah
SUV 2.0 DID DOHC 140KM 103kW
W porównaniu z moim poprzednim VW Touranem, którym przejechałam 130 000km, w outlanderze klimatyzacja i układ wentylacyjny działa niestety nieco gorzej. (Wentylacja i ogrzewanie)
Dodane 18 lat temu
4,5
SUV 2.0 DID DOHC 140KM 103kW
Pierwszy przegląd drogi i ceny z kosmosu, serwisujemy dwa samochody (OUTLANDER 2.0 Turbo Diesel,pierwsza wymiana oleju) i przy takiej samej eksploatacji różne ceny przeglądów, różnica nawet do 40% ???!!! (serwis FILIPOWICZ Kraków) (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
Dodane 18 lat temu
4,8
~Piotr
SUV 2.0 DID DOHC 140KM 103kW
SUper wygodne auto dla całej rodziny doskonale radzi sobie w zimie nawet na bardzo stromych podjazdach. Części dość tanie jednak przy zakupie trzeba liczyć się z wymianą turbiny. Spalanie meega niskie jak na taka mase . Zawieszenie mega + dla tej Marki auto przy tym przebiegu wymiana jedynie gumy stabilizatora a pozostało mi jeszcze 80 % zawieszenia
Dodane 11 lat temu
3,4
~xdx
SUV 2.0 DID DOHC 140KM 103kW
Auto ogólnie jest ok.. Ale ma jedną wade, bardzo słabe materiały wnętrza.. plastiki twarde scierające sie, zimą trzeszczą... Auto do jazdy cos jak RAV4 ale przy porównaniu X5 jakie ma brat jest pod każdym względem dużo gorsze...
Dodane 13 lat temu