Lista ocen Nissan Primera II Sedan (118) - Widoczność

Na liście zabraknie 196 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~andriej
Sedan 1.6 16V 100KM 74kW
widoczność jest dobra, pod warunkiem że szyby nie zaparują, bo odparowywanie trwa całą wieczność jeśli się nie ma klimy...
~skarga@gmx.de
Sedan 1.8 16V 114KM 84kW
ocena zle ZE WZGLEDU NA TRAGICZNE WRECZ GROZACE UTRATA ZYCIA NOCNE OSWIETLENIE ;TO OSWIETLENIE TO POPROSTU PRZESTEPSTWO
~darek78
Sedan 2.0 16V 140KM 103kW
Widoczność dobra z przodu i z tyłu. Wcześniej posiadałem forda mondeo to była porażka. Auto posmakowało wiele miejsc parkingowych.
~al_rami@o2.pl
Sedan 1.6 16V 90KM 66kW
Do przodu dobra, do tyłu przez lusterko wsteczne nie za dobra (3 zagłówki), ale narzekać nie można. Pełonowymiarowe lusterka boczne
~Piotr
Sedan 1.8 16V 114KM 84kW
Dobra widoczność we wszystkie strony. Parkownie do tyłu swobodne bez czujników. Bardzo dobre lusterka boczne, duże i dobrze ustawione.
~Robert
Sedan 2.0 TD 90KM 66kW
Wszstko ok i do tyłu i do przodu jak dla mnie, natomiast moja dziewczyna narzeka ze nie widzi nic z tyłu jak cofa:)
~zadowolony_z_nissana
Sedan 1.8 16V 114KM 84kW
Z tyłu nie najlepiej (wersja sedan) ale po wyjęciu środkowego zagłówka całkiem znośnie. Plusem są naprawdę duże lusterka boczne.
Dodane 19 lat temu
~LeWi
Sedan 1.6 16V 100KM 74kW
nie narzekam, choć w ciasnych zakrętach trochę przeszkadzają przednie słupki (ale, czy w innych markach jest lepiej - wątpię)
Dodane 20 lat temu
~Piotr
Sedan 1.8 16V 114KM 84kW
bez problemów w każdą stronę. mam sedana i musiałem sie nico przyzwyczaić do parkowania tyłem, ale teraz już nie mam z tym kłopotów
Dodane 20 lat temu

Usterki Nissan Primera II

Liczba wpisów: 52

Nissan Primera II – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~spox (rotten@webspeed.dk)
Sedan 2.0 16V 140KM 103kW
nie narzekam jak dla mnie to ok...choc jak sie cofa to trzeba uwazac!!,,,ja mam zmatowany ..bak sensor to "slysze"przeszkode!!
Dodane 21 lat temu
Nissan Primera II Sedan