Lista ocen Nissan Qashqai II Crossover Facelifting (60)

4,8
~Piotr W.
Crossover Facelifting 1.3 DIG-T 140KM 103kW
Auto użytkuję od nowości czyli 2019 r. Jak do tej pory nic się nie działo. W tej cenie trudno znależć Crossovera, o podobnym wyposażeniu i wyglądzie:). Wymiana oleju co 15 tyś(nie co 30, jak zaleca serwis). Atut to silnik, wydaje się, że dopracowana jednostka. Bardzo wysoka kultura pracy. (wiem co piszę, bo miałem miałem już kilkanaście aut) Mały minus dla skrzuni manualnej - mało precyzyjna- ale idzie się przyzwyczaić. Długo się wachałem...
Dodane 4 lata temu
4,6
~nuterman
Crossover Facelifting 1.3DIG-T 140KM 103kW
Jestem zaskoczony osiągami tego auta(niejeden młokos w Hondzie lub innym Audi ma zdziwioną minę jak widzi tył QQ). Rewelacja. Spalanie w trasie super ok. 6,5 l. W mieście nieco gorzej, ok. 9,5 l. Autostrada przejechane 700 km, prędkości 140-180km/h 8,5 l na sto. Jestem wysoki i narzekam trochę na zbyt krótkie siedzisko z przodu. Mało precyzyjna skrzynia. Trochę podskakuje nieobciążony. Całokształt 5 na 6.
Dodane 6 lat temu
4,9
~radex321
Crossover Facelifting 1.6 DiG-T 163KM 120kW
Bardzo fajne auto. Nowocześnie wygląda i bardzo komfortowo jeździ. Jedno z najcichszych aut w segmencie.
Dodane 8 lat temu
4,5
~Mullenkamp
Crossover Facelifting 1.2 DiG-T 115KM 85kW
Jestem Bardzo zadowolony. Kupiłem do jazdy po mieście, trochę obawiając się silnika 1.2 - nie potrzebnie, sprawdza się bardzo dobrze. Dobra cena do jakości szczególnie na wyprzedażach pod koniec roku.
Dodane 8 lat temu
3,7
~Ireneusz
Crossover Facelifting 1.3 DIG-T 140KM 103kW
Jest to mój drugi Qashqai pierwszy był w wersji Acenta teraz N-Conecta oba w kolorze Kad G. Największym dla mnie plusem jest wygląd (dlatego go wybrałem) i silnik później światła w wersji LED i koniec. Minusy - rysujący się plastik na zegarach, korozją elementów podwozia, wygniatajaca się tapicerka foteli, mały bagażnik
Dodane 3 lata temu
3,9
~Jolo
Crossover Facelifting 1.6 DiG-T 163KM 120kW
Nie kupiłbym tego auta ponowanie, świetnie sie prezentuje w salonie, ma dobry stosunek ceny do wyposażenia i... Tyle. Jakość złożenia, plastików cienkich jak papier, lakieru rysujacego sie od patrzenia, głośnego tylnego zawieszenia itd jest na prawdę niska
Dodane 7 lat temu
4,7
~Machnica
Crossover Facelifting 1.2 DiG-T 115KM 85kW
Ogólnie jestem zadowolony. Kupiłem na wyprzedaży rocznoka 0 16 tyś taniej niż q cenniku.
Dodane 7 lat temu
3,5
~Krzysztof
Crossover Facelifting 1.3DIG-T 140KM 103kW
Skrzynia biegów mało precyzyjna , elementy nadwozia jak spasowanie drzwi , maski przedniej i klapy bagażnika to żenada .
Dodane 5 lat temu
4,9
~GG
Crossover Facelifting 1.3 DIG-T 160KM 117kW
Większy byłby lepszy ale nie produkowali Dbać o olej i przeglądy i będzie super We wszystkich 6 byłych autach olej i filtry co pół roku bez względu na przebieg. Jazda miasto czasem trasa. Dynamicznie (Silnik)
Dodane 2 lata temu
3,4
~Rozczarowany
Crossover Facelifting 1.5 dCi 115KM 85kW
Za mała pojemność, za dużo pali, za duży pobór oleju. (Silnik)
Dodane 6 lat temu
Nissan Qashqai II Crossover Facelifting