jestem pod wrazeniem. Za niewielkie pieniadze mam sliczne, wygodne i przyjemnie wykonczone autko. Wszystko jest jakos obite tapicerka, nie ma nigdzie w srodku golych blach. Siedzenia sa bardzo wygodne, but calkiem niezly, przewidziane miejsca na glosniki, duzy bagaznik. Czego chciec wiecej? :)
nie wgniata w fotel, ale jeździ się bardzo przyjemnie :) moj silnik jest wyjatkowo ekonomiczny i tani w utrzymaniu - nie stac mnie na cos sportowego ;) ale jakby bylo, to chcialbym astre 1.6 16V albo 2.0 16V :)
trojka wchodzi z jakims takim lekkim oporem, czasami mam wrazenie, ze nie chce wejsc. Poza tym jakos nie moge sie jeszcze przyzwyczaic do galki zmiany biegow i do jej skoku...
prowadzi sie dobrze, jest miekka, ma dobre tlumienie, wspomaganie swietne i niezawodne. Tylko jak sie wpada w koleine to trzeba dobrze sie zaprzec, zeby przy przechyleniu odruchowo nie skrecic kierownica
bardzo dobra widocznosc. mam ladnie przeszklone kombi - tylko cos mi szybko paruja szyby
jest wygodny, oszczedny, ma slicznie wykonczone wnetrze :) jak na auto z tej polki - doskonaly i komfortowy
tu za wiele nie powiem - jezdze na razie dosc krotko i mam zepsute dwa pierwsze biegi wentylatora ;) ale ogolnie to wentylacja pozostawia troche do zyczenia - szyby paruja
miejsca jest wystarczajaco i absolutnie w sam raz :) moze nie ma z tylu tyle miejsca na nogi, co w omedze, ale tylna kanapa jest dosc gleboko wcieta - zapadasz sie i masz nogi w wygodnej pozycji :)
jesli idzie o silnik, to prawie go nie slychac. Niestety, ped powietrza daje o sobie znac juz przy 100km/h... ale na to jest radio ;))))
nie mierzylem dokladnie, ile pali, ale widze, ze jak nie jezdze 70km/h na dwojce i przestrzegam porad z instrukcji obslugi, to spalanie utrzymuje sie na zadowalajacym poziomie :)
jestem zadowolny, za te cene spodziewalem sie nawet mniej, niz dostalem :)))
mam krotko, wiec niewiele powiem. Ale czesci sa tanie - lusterko ok. 70zl :) za to nie moge dostac odpowiednich silownikow do pokrywy bagaznika - mam kombi... jedno tylko zle... rdza...
tu nic nie powiem, bo jezdze za krotko. dlatego stawiam panstwowa ocene :) ale wydaje mi sie, ze bedzie dobrze :)