Lista ocen Opel Corsa C 1.2 ECOTEC 75KM 55kW 2000-2004 (273)

4,7
~kristof
Hatchback 1.2 ECOTEC 75KM 55kW
Mały samochód, mały silnik, mało pali,szybko jeżdzi, bardzo zwrotny, łatwy w parkowaniu, w miarę tani w utrzymaniu. Jestem bardzo zadowolony z mojego opelka.
4,2
~paskal@onet.pl
Hatchback 1.2 ECOTEC 75KM 55kW
Samochód idealny do miasta a i w trasie się sprawdza. Można na 5 jechać 70 i spokojnie przyspieszyć. Tira na 4 bez stresu. Zrobiłem 30 000 km i nie dolałem oleju (zagazowany!) Otwieram maskę żeby dolać płyn do spryskiwacza. (Silnik)
Dodane 18 lat temu
4,4
~kierowca
Hatchback 1.2 ECOTEC 75KM 55kW
gdybym kupował autko tylko dla siebie to tylko corsa 1200.
Dodane 18 lat temu
4,7
~patryk quer
Hatchback 1.2 ECOTEC 75KM 55kW
Bardzo dobre auto, usterki się zdarzają a nawet kilka razy holowanie z powodu awarii pompki paliwa, ale tak to auto niezawodne, przejechałem nim 150tys i dalej jeżdżę. Wymiany części eksploatacyjnych robione na bieżąco, gdyby nie nasze drogi pewnie zawieszenie wytrzymywało by dłużej
Dodane ponad rok temu
3,8
~asz
Hatchback 1.2 ECOTEC 75KM 55kW
Van (firmowy),jeśli ktoś szuka surowego auta do pracy polecam, bezawaryjne nie licząc drobiazgów,plastiki przyzwoite i trwałe,silnik bezproblemowy wystarczający na tak małe autko,w wersji Van(kratka 2 siedzenia) bagażnik bardzo pojemny na te klase.
Dodane 14 lat temu
4,2
~thorgal
Hatchback 1.2 ECOTEC 75KM 55kW
elastyczność oraz moc wsam raz dla tej wielkości auta. Dość szybki i zwinny nawet przy 4 osobach (Silnik)
3,2
~Kamilus
Hatchback 1.2 ECOTEC 75KM 55kW
Samochód przęciętny w całości... na trasę za mały i silnik nie ten, na manewrowanie w mieście za słaba widoczność
3,7
~klozowski
Hatchback 1.2 ECOTEC 75KM 55kW
Bardzo elastyczne, dostosowujące się do stylu kierowcy, wybaczające błędy. Idealny pierwszy samochód, jak i ogólnie miejskie auto. Relatywnie niskie koszty utrzymania.
Dodane 11 lat temu
3,2
~czesdi
Hatchback 1.2 ECOTEC 75KM 55kW
bardzo przeciętne auto, tandetne plastiki jak w Matizie, łatwo rysujące się, tapicerka fatalna - ogólnie materiały zastosowane w tym aucie wołają o pomstę do nieba (dot. wersji N-Joy) w innych nie wiem jak jest.
Dodane 14 lat temu
Dziennik kosztów dla Opel Corsa C 1.2 ECOTEC 75KM 55kW
6,7
8,1
4,1
~olcia-wawa
Hatchback 1.2 ECOTEC 75KM 55kW
Bardzo lubię to autko.Świetnie się nim parkuje ,co dla młodej kobitki nie jest bez znaczenia!W sam raz na miasto,a i w trasie się spisał.Ładne z zewnątrz.Mam kolor czarny więc z tą srebrną listwą z przodu moja Corsa wygląda naprawdę ładnie(jak jest czysta oczywiście:)
Dodane 22 lat temu