Lista ocen Opel Corsa C 1.7 DTI ECOTEC 75KM 55kW 2000-2003 (26) - Widoczność

Na liście zabraknie 22 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Borsuk
Hatchback 1.7 DTI ECOTEC 75KM 55kW
Widoczność jest bardzo dobra, nie mam żadnych zastrzeżeń, nie trzeba się kręcić na fotelu by zmienić pas. Podobało mi się lusterko dzielone od kierowcy, dlatego po stronie pasażera również takowe zamontowałem w miejsce standardowego. Prawidłowe ustawienie fotela i lusterek sprawia, że widzimy niemalże wszystko.
Dodane 8 lat temu
~Łukasz
Hatchback 1.7 DTI ECOTEC 75KM 55kW
bez zarzutów. Widać wszystko i w każdą stronę. Duże lusterka ułatwiają wszelkie wiraże i parkowanie. Parkować można na centymetry w sumie. Ale to kwestia przyzwyczajenia i obycia z autem chyba...
Dodane 16 lat temu
~Adrian
Hatchback 1.7 DTI ECOTEC 75KM 55kW
Jak ktoś ma powyżej 180cm to mam z tym problem. Słupki boczne zasłaniają widoczność na boki, a moim przypadku lusterko środkowe bardzo ogranicza widoczność w prawo.
Dodane 11 lat temu
~george
Hatchback 1.7 DTI ECOTEC 75KM 55kW
Widoczność do przodu i prosto do tyłu bardzo dobra. Tylnie słupki są jednak dość szerokie przez co utrudniają obserwację tego co się dzieje po bokach z tyłu auta.
Dodane 18 lat temu
~igla102
Hatchback 1.7 DTI ECOTEC 75KM 55kW
Z przodu ok ale widok z tylnej szyby moim zdanie taki sobie. Widoczność z tyłu ograniczają zbyt duże jak dla mnie progi.
Dodane 14 lat temu
~czelanek
Hatchback 1.7 DTI ECOTEC 75KM 55kW
Widoczność zarówno z przodu jak i z tyłu nie budzi zastrzeżeń. Duże dobre lusterka dają naprawdę bardzo dobra widoczność.
Dodane 16 lat temu
~topol - topol5@wp.pl
Hatchback 1.7 DTI ECOTEC 75KM 55kW
Kompletnie żadnych kłopotów z widoczności. Żadnych ograniczeń dosłownie jak w CABRIO. Lepiej być nie może wiec ocena doskonała.
Dodane 20 lat temu
~Michu
Hatchback 1.7 DTI ECOTEC 75KM 55kW
Małe autko więc z parkowaniem lub włączaniem się do ruchu nie ma problemów. Lusterka dość duże.
Dodane 7 lat temu
~Robert
Hatchback 1.7 DTI ECOTEC 75KM 55kW
Tutaj bardzo dobrze, nie ma się do czego przyczepić. Duża powierzchnia szyb, dobra widoczność w każdą stronę.
Dodane 14 lat temu
Dziennik kosztów dla Opel Corsa C 1.7 DTI ECOTEC 75KM 55kW
5,3
~kajtek1953@go2.pl
Hatchback 1.7 DTI ECOTEC 75KM 55kW
słaba wiodoczność do tyłu szyba ciągle zachlapana nie nadążam wymieniać pióra wycieraczki
Dodane 15 lat temu