Lista ocen Opel Vectra A Sedan 1.7 TD 82KM 60kW 1988-1995 (28) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 44 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~lumeniak
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
niewiem czy to akurat umnie tylko ale jak wsiada 5 osob to w dziorak opona potrafi obetrzeć nadkole, zawieszenie cale bo sprawdzałem w warsztacie może to wina szerokich opon. Z regóły jeżdze sam sięc mi to nie przeszkadza
Dodane 18 lat temu
~Dancik
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Układ jezdny jest dosyć fajny, ale wiadomo długo po polskich drogach bez wymiany elementów zawieszenia się nie pojeździ, lekko ściągał w prawą stronę, jednak problemem były niedokręcony sworzeń.
Dodane 15 lat temu
~Lubin
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
wszystko zuzywa się szybko, luzy na przekładni kierowniczej nawet.Dodatkową bajerą jest korozja która wszystko rozwala(kadłub auta), codziennoscią są wpadające sprezyny do bagaznika w vectrach... itp..
~Kori
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Zawieszenie raczej miękkie i to mi odpowiada. Auto dobrze trzyma się drogi. Dobrze zestrojony i precyzyjny układ kierownicz ze wspomaganiem. Bezawaryjny ABS pomaga w zatrzymywaniu autka na śliskim.
~Dawid z Głogowa
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
jak wymieniłem wszystko od zawieszenia i pare elementów które sie wytłukły na naszych drogach to twierdze ze gdyby mój model miał wspomaganie kierownicy prowadziłby sie jak nowa Toyota corolla!!!
Dodane 20 lat temu
~Sebastian
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Kiepsko nosi przód przy wiekszej predkosci czuje sie jak bym jechał po tafli lodu. Czesto wymieniam łaczniki stabilizatora. Nadodatek w trakcie jazdy złamał mi się wahacz
Dodane 16 lat temu
~matthew_corp
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Jak załozyc do Vici troche szersze kapcie bardzo dobrze lepi sie do drogi choc na zalecanych przez producenta tez daje rade. :) Prowadzi sie bardzo dobrze.
Dodane 14 lat temu
~OLD_MAN45
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Co pojade do ASO Opel Kowalczyk w Głogowie to niedosc ze zostawiam ok 1000zł w naprawe tego układu , to wszystko tak czy tak trafia szlak!
~streit0
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Woziłem czterech ciężkich pasażerów i narzędzia ok.100kg i wytrzymuje bez problemów nawet na naszych drogach
Dodane 18 lat temu
~Maciek
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Jak na samochó z przebiegiem 19000 km to jest w stanie doskonałym nic nie robie i jeżdze od 40000 km.
Opel Vectra A Sedan