Lista ocen Opel Zafira B 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW 2005-2012 (89)

4,6
~LinekPark
Van 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW
Genialny wóz w swej prostocie. Flex 7 to dobry system, wyposażenie git(między innymi CD70 Navi z kolorowym ekranem i skóra wentylowana). W pakiecie OPC Line wygląda na prawdę dobrze jak na minivana i jeździ spoko. Do tego bezawaryjnosć, bardzo miłe wspomnienia. Użytkowana 1,5 roku dobre, sprzedana w wakacje 2018. Ostatni dzwonek, by dobrze to zrobić. Niestety ceny poleciały ostro w dół. Zastąpiła ją Antara, 7 miejsc już nie jest potrzebne,...
Dodane 7 lat temu
4,6
~Jezzman
Van 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW
Jeżeli ktoś szuka przestronnego, ale w miarę kompaktowego vana, ekonomicznego, bezawaryjnego i dającego frajdę z jazdy, to Zafira drugiej generacji jest dla niego stworzona.
Dodane 9 lat temu
3,2
~supernowa
Van 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW
Auto naprawdę godne polecenia. Jeżeli chodzi o wygląd jest to oczywiście kwestią gustu ale wydaje mi się że jest nowoczesny i współczesny. Jazda tym samochodem wzbudza poczucie bezpieczeństwa. Ma się wrażenie że się płynie. Duży limit przestrzeni i pewność prowadzenia powodują że ten samochód jest po prostu dobry.
Dodane 15 lat temu
~kgasin@tlen.pl
Van 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW
Ok, choć trochę za sztywny, funkcjonalność super, ekonomia super, dynamika super, hałas w środku
Dodane 19 lat temu
4,9
~fax
Van 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW
Tym, co podkreśla bardziej dopracowane wnętrze, są chromowane oprawki wokół elementów sterowania klimatyzacją i radioodtwarzaczem oraz nowe wykończenie deski rozdzielczej i drzwi. Wersja Cosmo oferuje wykończenie lakierem fortepianowym na środkowej konsoli i dekoracyjną listwę na kierownicy. Systemy audio z funkcjami nawigacji oraz odtwarzania CD, DVD i MP3 umożliwiają podłączenie zewnętrznych akcesoriów audio, takich jak iPod. Jednostka 1.9...
Dodane 13 lat temu
4,4
~Bart
Van 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW
Ogólnie jedstem zadowolony! Autko nie zawiodło mnie nigdy i oby tak dalej! Na minus to duże spalanie, fatalne serwisy i filtr cząsteczek stałych.
Dodane 16 lat temu
3,8
~Kasper
Van 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW
Silniczek pracuje cichutko, tylko na zimnym lekko słychać \"klekotanie\". Dynamika silnika dobra, można spokojnie wyprzedzać nawet na 5 biegu. (Silnik)
Dodane 17 lat temu
3,6
~Pshemo
Van 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW
Niestety auto rozczarowalo mnie. Spodziewalem sie mniejszego spalania i nie przypuszczalem, ze na tyle rzeczy trzeba uwazac podczas eksploatacji. Generalnie jestem zniechecony do nowoczesnych silnikow dizla - porazka. Nadwozie natomiast to inna bajka. Auto jest piekne, ergonomiczne i doskonale nadaje sie na dluzsze podroze wieksza paczka.
Dodane 15 lat temu
4,8
~użytkownik
Van 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW
Samochód mogę polecic przede wszystkim osobą,które potrzebują rodzinnego,bezpiecznego,przestronnego auta,ale lubią czasem ,,przyciąc". Idealne auto na dalekie podróże. Polecam
Dodane 18 lat temu
Dziennik kosztów dla Opel Zafira B 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW
7,3
4,2
~wsi0ck
Van 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW
samochod uniwersalny - laczy cechy dostawczaka i auta osobowego. przyjemny w srodku, ladny na zewnatrz. bardzo praktyczny.
Dodane 14 lat temu