Oceny Peugeot 308 II SW Facelifting

Najnowsze oceny Peugeot 308 II SW Facelifting

4,4
~Bert
SW Facelifting 1.5 BlueHDI 130KM 96kW
Samochód bardzo praktyczny i dosyć duży jak na kombi, Bardzo fajny i płaski bagażnik. Dużo miejsca z przodu jak i z tyłu dla pasażerów. Moja subiektywna ocena wyglądu na 5+. Auto wygląda nowocześnie, zarówno z przodu jak i z tyłu. Wnętrze też ma powiew świeżości. Na pewno wyróżnia się spośród tłumu Skód i Toyot. Na minus system multimedialny. Wyjątkowo wolny (pomimo jego najświeższej odsłony). Poszczególne moduły systemu ładują się jak w...
Dodane 21 dni temu
4,6
~Tomek
SW Facelifting 1.5 BlueHDI 130KM 96kW
Bardzo wygodny samochód. Głównie dalekie trasy po których wysiadam niezmęczony :). Jedyny minus to hałas przy prędkościach autostradowych. Świetny płaski bagażnik. Idealny samochód na miasto i krótką trasę. Gdyby nie hałas w środku na autostradzie, to kupiłbym taki sam model.
Dodane 2 lata temu
4,6
~Sero
SW Facelifting 2.0 BlueHDi 150KM 110kW
Wersja Allure. Wcześniej byłem właścicielem Astry III 1.6 2007, Mazdy 3 2009 i teraz Peugeota. Na tle tych modeli auto spod znaku lwa wyróżnia się zdecydowanie, choć nie jest pozbawione wad, ale o tym poniżej.
Dodane 4 lata temu
4,8
~Jaskiniowiec
SW Facelifting 1.6 BlueHDi 120KM 88kW
Wygodne zawieszenie, dobre osiągi silnika. Najbardziej zaskoczył mnie silnik 1.6 120 km. 170 km/h nie robi wrażenia na aucie, nie ma szumów dobrze trzyma się drogi. B. duży bagażnik w wersji SW. . Na + rozstaw osi 273 cm i szerokość oraz mała masa
Dodane 5 lat temu
3,4
~floyd0222
SW Facelifting 1.5 BlueHDI 130KM 96kW
Postaram się być obiektywny ale to moje 3 auto w rodzinie (jestem fanem marki BMW) w garażu X3 z kutklowym R6 3.0i ale nie o tym tu mowa. Auto zakupione jako nowe w czerwcu 2018 r. z wyboru (sentyment do marki moje pierwsze auto to spod znaku lwa :) ze względu na trochę oszczędności w spalaniu wybór padł na 1.5 HDI już z 16V (130 kKM). Auto w miarę przyjemne ale to tylko średniak o czym poniżej :)
Dodane 6 lat temu
2,9
~Tomek
SW Facelifting 1.6 BlueHDi 120KM 88kW
Ogólnie auto bardzo przeciętne. Jest to już mój drugi 308 (pierwszy miałem z roku 2015). Oba auta służbowe. Pierwszą sztuką zrobiłem 75 tys i został mi wymieniony na nowy z 2017 roku. Mogę więc troszkę napisać moich uwag o tym aucie.
Dodane 7 lat temu
Dziennik kosztów dla Peugeot 308 II SW Facelifting
5,4
SW Facelifting 1.5 BlueHDI 130KM 96kW
Komfortowy, dość cichy, oszczędny, bezawaryjny. Bardzo dobre auto za rozsądne pieniądze.
Peugeot 308 II SW Facelifting