Lista ocen Peugeot Partner I (360)

2,3
~yuro
Furgon 2.0 HDi 90KM 66kW
Auto beznadziejne. Mam go 5 lat i nie ma chyba rzeczy która w tym czasie by się nie zepsuła. Zawieszenie nie nadaje się na nasze drogi. Plastiki tandetne, kiepsko spasowane skrzypią. Naprawiałem lub wymieniałem: cale zawieszenie (jakby zsumować to 3 razy!), tylna belka, maglownica, dmuchawa nawiewu (2 razy), zamek w drzwiach przednich, klamka drzwi przesuwnych, mechanizm tylnej wycieraczki, wlew paliwa, przepływomierz powietrza, i wiele innych...
Dodane 16 lat temu
3,5
~w11
Furgon 1.6 HDi 90KM 66kW
Niezłe auto za niezłą cenę. Fabia to inny świat. Miękkie plasiki, nowoczesny design, no i niższa cena, ale cóż.
Dodane 17 lat temu
3,8
~Piotr
Furgon 1.8 D 61KM 45kW
Fajne autko dla firmy i rodzinki. Polecam model z "dachem wielofunkcyjnym"
Dodane 22 lat temu
4,3
~simmarcins
Furgon 1.6 HDi 75KM 55kW
trzeba uwazac na paliwo po jednorazowym wlaniu paliwa podejrzanej jakości ... rozpuścił sięfiltr paliwa okrucy papieru zablowkowały regulator ciśnienia paliwa . wymiana pompy paliwa z regulatorem w serwisie 4500 u mechanika 500 wymiana samego regulatora z demobilu! po 200 tys wydmuchuje uszczelki pod wtrykami takiemałe podkładki miedziane (Silnik)
Dodane 8 lat temu
2,8
~oki
Furgon 1.9 D 70KM 51kW
gorszym samochodem nie jezdzilem... jego zawieszenie jest TRAGICZNE!!!. kto to widzial aby robic takie samochody ktore sie tak bujaja.... przeciez powinni tego zabronic bo ktos moze stracic zycie..!! (Układ jezdny)
Dodane 19 lat temu
2,8
~osadek@poczta.onet.pl
Furgon 1.4 75KM 55kW
przeciętność, choć brak porównania, ale podoba mi się możliwość składania tylnych siedzeń i przesuwania kratki do przodu i mamy wana,
3,3
~Spoox
Furgon 1.8 D 61KM 45kW
Gdy stukneło mi 9.000 km padł czujnik poziomu oleju.Z wielimi trudami serwis gwar. go wymienił.Ale i tak dalej sie zawiesza.Po 20.000 z wielka łaska wymienili cieknacy przewód wysokiego ciśnienia.Na 40.000 wymiana klocków hamulcowych ,tarcz ham. i prawego wachacza.Ale zeby bylo mało na 60.000 wykryłem wyciek z uszczelki miski olejowej i cieknącą przekładnie kierowniczą.Teraz czekam co bedzie dalej:):):)Ps.obecnie rzuca silnikiem przy... (Silnik)
4,4
~rgar@wp.pl
Furgon 1.8 D 61KM 45kW
samochód firmowy-od połowy października przejechał 14 tkm i nic!:) nikt nie chce siadac do innych:) a powietrza w środku to chyba na min. rok wystarczyłoby:)a 4 -za te słupki i zacinające się zamki w drzwiach przesuwnych (z obu stron)
Dodane 24 lat temu
9,2
4,7
~sewkor
Furgon 1.8 D 61KM 45kW
Dobrze. Pilnować trzeba mechaników podczas przeglondów, potrafią popsuć humor niedbalstwem.