Lista ocen Renault Clio III Hatchback 5d (95) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 114 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~candino@autograf.pl
Hatchback 5d 1.4 i 16V 98KM 72kW
Za 47 tys. zł może nie powinienem oczekiwać nic lepszego, jednak byłem naiwny i oczekiwałem. Spodziewałem się samochodu przynajmniej na takim samym poziomie jaki reprezentował poprzedni model. To moja ostatnia Renówka.
Dodane 18 lat temu
~kociokotka
Hatchback 5d 1.6 i 16V 88KM 65kW
Nigdy wcześniej nie mieliśmy w rodzinie francuskiego auta, więc trochę się obawiałem, ale jestem pozytywnie zaskoczony. Warto dodać że kupiłem od pierwszej właścicielki z Niemiec, która dbała o auto.
Dodane 4 lata temu
~Martenka
Hatchback 5d 1.2 TCe eco2 100KM 74kW
Clio w 100 konnej wersji cennikowo było chyba dość drogie ale ponieważ kupowaliśmy pod koniec roku i panowie sprzedawcy musieli targety poosiągać to chyba ta cena w ostateczności była całkiem spoko.
Dodane 13 lat temu
~Dario
Hatchback 5d 1.2 i 16V 75KM 55kW
Uprzedzano mnie do renowek ze cos tam ...trzeszcza***plastiki---ze niezbyt dokladnie spasowane takie drobiazgi w aucie ...a ja moge tylko napisac.......MNIE TO NIE DOTYCZY i oby tak dalej
Dodane 16 lat temu
~zawiedziony
Hatchback 5d 1.2 i 16V 65KM 48kW
auto nie warte swojej ceny. jezdzilem punto 2006 rok przejechalem nim 280000 bez awarii.!!!!!!!! do tej pory jezdza nim moi kursanci. ale niestety musze miec clio bo takie jest na egzaminie w poznaniu.
Dodane 16 lat temu
~Rysiek
Hatchback 5d 1.2 i 16V 75KM 55kW
Zawsze chcę się taniej, ale za klime, skórę, abs itp. trzeba troche zapłacić. Może troższe od fiata ale znowu nie najdroższe w swojej klasie choc renault clio III jest już zbyt drogie jak dla mnie
Dodane 19 lat temu
~ammarda@gmail.com
Hatchback 5d 1.5 dCi 68KM 50kW
Cena jak cena, ale upusty naprawdę solidne. Za 5 drzwiowego, wygodnego diesla, z dobrym wyposażone (klimatyzacja, radio, poduszki, elektryka...) 47 tys. to cena bardziej niż uczciwa.
Dodane 17 lat temu
~marek
Hatchback 5d 1.4 i 16V 98KM 72kW
Stosunek jakosci do ceny bardzo przyzwoity materialy jak na te klase auta bardzo przyzwoite i dobrze spasowane.Ladne,wszystko okragle w przeciwienstwie do mieciekich samochodow.
Dodane 19 lat temu
~Slawek.33@op.pl
Hatchback 5d 1.2 i 16V 75KM 55kW
W porównaniu z innymi markami, auto godne polecenia. Jakość b. dobra. W Polsce nowe samochody, są stosunkowo drogie w porównaniu do zasobności portfeli Polaków, ale to inna historia.
Dodane 20 lat temu

Usterki Renault Clio III

Liczba wpisów: 29

Renault Clio III – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Bh
Hatchback 5d 1.2 i 16V 75KM 55kW
Nowego z tym silnikiem bym w życiu nie kupił - jest w tej cenie mnóstwo lepszych. Używany dla kobiety która jeździ głównie po mieście - super.
Dodane 8 lat temu
Renault Clio III Hatchback 5d