Lista ocen Rover 45 Sedan (37) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 42 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Sheyk20
Sedan 2.0 TD 101KM 74kW
Zaczne moze od bagaznika, bo to mnie pozytywnie zaskoczylo - jest duzy, a to moze malo powiedziane. Niektore kombi maja mniejsze!! A jak sie polozy jeszcze tylne siedzenia, to mozna pakowac konia z kopytami =) A gdy chodzi o pasazerow, to jezeli na przodzie pasazerowie sie \"rozsiada\", to tyl juz nie grzeszy taka duza przestrzenia. Ogolnie nie jest zle, w koncu ten sedan nie jest jakichs wielkich gabarytow, zeby spodziewac sie od niego cudow.
~BLUE
Sedan 1.8 i 16V 117KM 86kW
Kierowca i pasażer z przodu mają sporo miejsca. Wystarczająco wygodnie, aby wybrać się na długą trasę. Można się przeciągnąć i rozprostować nogi, pod warunkiem wysunięcia foteli do tyłu. Tył - jak dla mnie porażka. Mało miejsca na nogi. Samochód z zewnątrz wydaje się spory, ale miejsca z tyłu jest niewiele. Dla mnie max 4 osoby i na szybkie wypady za miasto.
~A.J
Sedan 1.6 i 16V 109KM 80kW
Z przodu jest ok. Wygodne siedziska z modelu 75. Z tyłu niestety fatalnie. Miejsca na nogi tylko dla dzieci. (wszystko przez te ogromne i komfortowe fotele) Bagażnik 470l bardzo przestronny. Niestety wersja sedan ogranicza załadunek ale i tak wiele można zabrać.
Dodane 14 lat temu
~lbastro@wp.eu
Sedan 2.0 TD 101KM 74kW
mam 2 dzieci - foteliki z tyłu mieszczą się idealnie i czasami miedzy nimi siada żona, a nie jest anorektyczka (tęga też nie jest ;) ). Ja dbam o brzuszek i mimo 190 cm i blisko 100 kg czuje przestrzeń na siedzeniu dla kierowcy.
~Myski
Sedan 1.8 i 16V 117KM 86kW
Tutaj zależnie od wzrostu, przy wysokich osobach ktoś musi pójść na ugodę. Jeżeli wysokie osoby z przodu to z tyłu nie pozostaje zbyt wiele miejsca, ale jako kierowca nie mogę narzekać na brak miejsca.
Dodane 13 lat temu
~Arek
Sedan 1.6 i 16V 109KM 80kW
Z przodu ok. Niestety z tyłu autko malutkie. Troszkę więcej miejsca niż w maluchu :). A tak poważnie dobre auto dla rodzinki z dwójką dzieci które będą czuć się komfortowo z tyłu.
~Marsel CB
Sedan 1.8 i 16V 117KM 86kW
w cztery osoby podruzujemy dosc znosnie , osoby powyzej 195 cm wzrostu moga miec problem z miejsce na nogi nad gława wystarczajaca przerwa zarowno stył i sprzodu
Dodane 18 lat temu
~Krzysiek
Sedan 2.0 TD 101KM 74kW
Przy wzroście 185 nie miałem problemów nawet podczas dlugiego wyjazdu 2 tyś km w jedna stronę. Duzy bagażnik aczkolwiek mało funkcjonalny - sedan.
Dodane 13 lat temu
~mati
Sedan 2.0 TD 101KM 74kW
Jeżeli chodzi o miejsce z przodu nic do zarzucenia, z tyłu nie jeżdżę. Jedyne do czego trzeba się przyzwyczaić to dość \"wysoko\" podniesione fotele
Dziennik kosztów dla Rover 45 Sedan
6,7
7,3
10,1
~Robert
Sedan 1.8 i 16V 117KM 86kW
Jeżeli z przodu usiądzie się wygodnie to z tyłu praktycznie nie ma miejsca. Autko raczej dla dwóch osób. Z tyłu jest za ciasno.
Rover 45 Sedan