Lista ocen Saab 9-5 II (21) - Widoczność

Na liście zabraknie 13 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Haka
Kombi 2.0 t 150KM 110kW
Doskonała jest w rowerze! Jest wszystko OK! Długie kombi więc fajnie że są czujniki cofania. Wszystkie lusterka fotochromatyczne. Wymiary właściwe. Nie mogę ustawić właściwie dyszy spryskiwacza na tylną szybę. Czeka mnie renowacja bixenonów. Zeszłej zimy się rozszczelniły i porobiły się zacieki w środku. Wypadałoby przepolerować szkiełka i pochromować na nowo powierzchnię odbłyśników. Tylko kiedy, auto ciągle w ruchu...
Dodane 8 lat temu
~mozart1@op.pl
Sedan 1.9 TiDS PF 150KM 110kW
Przy odpowiedniej regulacji przedniego fotela widoczność do przodu jest bardzo dobra a manewrowanie nie sprawia najmniejszych trudności. Podobnie jest z bokami- duże szyby doskonale spełniają swoje zadanie. Nieco gorzej jest z tyłem. Osobiście naprawdę trudno było mi wyczuć tył samochodu, na szczęście z pomocą przychodzą duże lusterka (polecam inteligentne lusterko wewnętrzne) oraz czujnik parkowania.
Dodane 18 lat temu
~Hindenburger
Kombi 2.0t BioPower (180KM) Sentronic 175KM 129kW
Duże kombi = duże powierzchnie szklane = fantastyczna widoczność. Jedyne, do czego trzeba się przyzwyczaić to długi \"zwis przedni\", który wchdzi nad krawężniki na głębokość 40cm. Łatwo też przez nieuwagę dobić tablicą do ściany. No ale od tego się ma duże auto, żeby było duże :)
Dodane 13 lat temu
~esse
Kombi 1.9 TiD 150KM 110kW
Szklarnia. Bardzo duża powierzchnia szyb, doskonale widoczne gdzie auto się kończy i z przodu i z tyłu. Zero problemów z manewrami mimo gabarytów auta. Czujnik parkowania w standardzie, fotochromowe lusterka w większości wersji.
~J.
Sedan 2.3 t 220KM 162kW
Jako, że to jest sedan to niestety tylna szyba nie jest wystarczająco duża, w czym nie pomaga oczywiście brak tylnej wycieraczki. Z przodu i po bokach bez zastrzeżeń.
Dodane ponad rok temu
~Oszołom
Sedan 2.0 t 150KM 110kW
Jestem wysoki, więc widzę nieźle. Poprostu tak, jak w innych, współczesnych sedanach, czasami ciężko wyczuć, gdzie jest przedni lub tylny zderzak.
~miro
Kombi 2.0 BioPower 180KM 132kW
Tylne okno jest troche przymale jak na kombi, ale tez ujdzie. Jezeli chodzi o martwe pole to jest bardzo male dla przodu/boku i w lusterkach.
Dodane 16 lat temu
~Metthew
Kombi 2.0 t 150KM 110kW
Duży samochód więc okiełznanie go przy parkowaniu tyłem wymaga przyzwyczajenia i nieco wprawy. Troszkę małe lusterka boczne.
Dodane 10 lat temu
~Hubert Gotycki
Kombi 2.0 t 150KM 110kW
Bardzo dobra widocznosc do przodu, bardzo dobra w lusterkach do tylu, choc brak czujnikow parkowania daje sie we znaki.
Dziennik kosztów dla Saab 9-5 II
8,7
13,5
13,3
~bART010
Sedan 1.9 TiDS PF 150KM 110kW
mały minus za widoczność do tylu - poniewaz posiadam czujniki parkowania problem ten jest dla mnie praktycznie żaden
Dodane 15 lat temu