Lista ocen Seat Cordoba I (273) - Widoczność

Na liście zabraknie 291 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~gsiodlarz@classcom.pl
Sedan 1.4 i 16V 101KM 74kW
Dla umiejących parkować na lusterka - wystarczająca. Jeśli ktoś lubi wystawy sklepowe zamiast szyb - proponuję Opla Omegę Combi (poprzedni model).
Dodane 22 lat temu
~Krzysztof93
Sedan 1.4 i 60KM 44kW
Bardzo dobra. Wiadomo w sedanie mniej widać w środkowym lusterku, ale w bocznych widoczność była bardzo dobra.
Dodane 3 lata temu
~kierowca55
Sedan 1.6 i 75KM 55kW
Widoczność raczej przeciętna. Szyba przednia nie należy do największych, lusterka dość małe, przy parkowaniu tyłem muszę uważać.
Dodane 10 lat temu
~beton
Sedan 1.6 i 75KM 55kW
Niektórzy narzekają przy cofaniu do tyłu - ja nigdy nie miałem z tym problemu. jest ok we wszystkich kierunkach.
Dodane 12 lat temu
~marc25
Sedan 1.6 i 75KM 55kW
Widać wszystko to co trzeba a teraz latem to nawet i więcej jak się nasze piękne polki troszkę porozbierały :)
Dodane 15 lat temu
~El Nino
Sedan 1.6 i 101KM 74kW
Widoczność do tyłu mogłaby być lepsza, tylna szyba jest odrobinę za krótka. Sprawę ratują duże i dobre lusterka.
Dodane 15 lat temu
~ollo
Sedan 1.6 i 75KM 55kW
troche, \"dupa\" wysoko siedzi i widocznosc w lusterku wstecznym ograniczona, ale od czego sa jeszcze boczne :-)
Dodane 16 lat temu
~- - -
Sedan 1.4 i 60KM 44kW
z widocznością - średnio. Warto wymienić lusterko tylne na \"panoramiczne\", matrwa strefa z tyłu dosyć niebezpieczna
Dodane 16 lat temu
~maciej
Kombi 1.9 SDI 64KM 47kW
Jest to małe auto, przy dzieciach siedzących z tyłu w wysokich fotelikach trochę słabo widoczny tył z lusterka wstecznego.
Dodane 17 lat temu
~shogerer
Sedan 1.8 i 90KM 66kW
do przodu dobrze ale to tylu to nie fajnie nic nei widac szczegolnie jak ma sie tylny spoiler takze na wyczucie bardziej
Dodane 17 lat temu