Lista ocen Seat Exeo Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW 2009-2011 (11) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 5 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~PW
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Tutaj przestrzeni trochę brakuje, głównie z tyłu. Bagażnik jest duży (chyba ok. 460l), ale otwór załadunkowy to porażka. Niestety mocno obniża to ogólną funkcjonalność, ale jak to się mówi "widziały gały co brały". Jeśli planujecie zakupy w Ikei i zastanawiacie się nad wykorzystaniem Exeo do przewozu kilku szaf PAX - zapomnijcie o tym ;-) Ma to też swoje plusy, samochód wozi tylko to do czego został stworzony. Co za tym idzie nie zużywa się....
Dodane 4 lata temu
~Amigo
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Mam prawie 190cm i nie mam zadnego problemu w wygodnym dopasowaniu sobie fotela , a na poczatku ogladajac auto bylem przekonany ze w zyciu tam się nie zmieszczę. Tylko wsiadanie i wysiadanie nie jest tak wygodne jak w vanie . Tył ciasny ale dla kobiet miejsca wystarcza.
~Remi
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Z przodu jest ok. Natomiast z tyłu - mało miejsca. Nie rozumiem tylko ludzi, którzy krytykują, że to nie dopuszczalne aby było tak mało miejsca - przepraszam czy oni nie patrzyli na tylną kanapę przed kupnem samochodu?
~Honoratek
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
0 punktów. Kto nie wierzy niech się przejedzie. Rozumiem, że teściowa z tyłu piszczy (poezja dla uszu), ale dlaczego narzeka żona (1.6m) z przodu? Może zdemontować jej zamknięcie schowka? Zrobi się miejsce na nogi.
~Waldek.
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Dla mnie OK.Ludzie narzekają na mało miejsca z tyłu,nie bardzo rozumie,skoro mało to niech sobie kupią inne auto.Zakupu nie robi się wirtualnie i każdy powinien wiedzieć co kupuje.
Dodane 13 lat temu
~PW
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Kierowca i pasażer mają wystarczającą ilość miejsca. Ja mam 182cm wzrostu i nie mogę narzekać. Z tyłu nie jeżdżę, ale chyba nie ma tragedii.
~Tomo
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Mam 1,90m a kupiłem żeby nie płacić VAT w ciemno. Czemu nikt nie myśli, że człowiek może mieć ponad 1,75m wzrostu. Ja Cię nie mogę ...
Dodane 14 lat temu
~Domi K
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Przednie fotele to 6. Z tyłu słabiej, ale ile miejsca potrzeba dzieciom. Jak ktoś dorosły już siądzie to jest wygodnie.
~Mariusz
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Z przodu jest dobrze. Z tyłu przy odpowiednim ustawieniu foteli przednich też jest przestronnie.
Dodane 14 lat temu
Dziennik kosztów dla Seat Exeo Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
7,3
~exeoKRAKÓW
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Z przodu jak najbardziej ok. Z tyłu mało miejsce na nogi, w avensis było zdecydowanie więcej.
Seat Exeo Sedan