Lista ocen Skoda Fabia III Kombi 1.2 TSI 110KM 81kW 2014-2018 (13) - Ergonomia

Na liście zabraknie 8 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Piotr
Kombi 1.2 TSI 110KM 81kW
Jak to w Skodach, wszystkie przyciski rozmieszczone intuicyjnie, pod ręką, dostępne bez niepotrzebnej pracy ciałem. Przedni podłokietnik utrudnia zapięcie pasów, poza tym jest bardzo funkcjonalny. Bagażnik jak na ten segment auta bardzo duży, sporo większy od wielu crossoverów. Z tyłu brak elektrycznych szyb, ale tę decyzję podjąłem świadomie, bo i tak praktycznie się ich nie opuszcza.
Dodane 7 lat temu
~wojtek
Kombi 1.2 TSI 110KM 81kW
wszystko na swoim miejscu, w zasięgu wzroku i rąk, pojemne i praktyczne schowki (zamykany schowek pod siedzeniem kierowcy, uchwyt z parasolką pod prawym fotele i schowki we wszystkich drzwiach na... kamizelki odbl. -otwory w kieszeniach). jedyny minus -brak kontrolki na zegarach o włączonych światłach mijania
~Darek
Kombi 1.2 TSI 110KM 81kW
Co do rozmieszczenia przyrządów i obsługi z punktu kierowcy wszystko w jak najlepszym porządku. Podróżuje się na prawdę przyjemnie w cztery osoby ale zaletą jest duży wręcz wielki jak na tą klasę auta bagażnik, dobrze zaprojektowany z masą schowków.
~mijodl
Kombi 1.2 TSI 110KM 81kW
Nie ma się do czego przyczepić. Kieszenie w drzwiach z miejscami na dużą butelkę wody, uchwyty na kubki, półeczki, schowek przed pasażerem i w podłokietniku. Do tego szeroki zakres regulacji kierownicy i foteli.
Dodane 7 lat temu
~Mideusz
Kombi 1.2 TSI 110KM 81kW
Dużo schowków w drzwiach, w fotelu kierowcy, pod fotelem pasażera miejsce na parasol, ale czegoś mi brakuje, dlatego tylko 4.
~Sławek z Gdańska
Kombi 1.2 TSI 110KM 81kW
Obsługa dość intuicyjna natomiast z racji tego że to moja 2 skoda to może mi łatwiej niech się wypowiedzą inni.
Dodane 10 lat temu
~Skoda
Kombi 1.2 TSI 110KM 81kW
Wnętrze solidne, łatwe w czyszczeniu, wszystko intuicyjne, dużo schowków i użytecznych pierdół zwiększających przyjemność użytkowania.
Dodane 10 lat temu
~pawel182
Kombi 1.2 TSI 110KM 81kW
Ogólnie wszystko jest na swoim miejscu nie mniej jednak pozycja za kierownicą mogłaby być lepsza.
Dodane 6 lat temu
~goliat173
Kombi 1.2 TSI 110KM 81kW
Skoda więc musi być max w tej kategorii. Auto klasy B a oferuje tyle co C.
Dodane 5 lat temu
~Tomek
Kombi 1.2 TSI 110KM 81kW
Miejsca na tylnych siedzeniach tylko dla dzieciakow jak na wyjazd wakacyjny
Skoda Fabia III Kombi