AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
Skoda
Kamiq
Lista ocen
Skoda Kamiq
(38) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów
Na liście zabraknie
opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
filtry
Wybierz
wyniki
~JJ
Crossover 1.0 TSI 110KM 81kW
Póki jeździmy na krótkich dystansach do około 20 km i często z niego wysiadamy jest ok. Niestety, ale na dłuższych trasach będzie przeszkadzać wyższym osobom odstający panel klimatyzacji, mały zakres regulacji foteli bez elektryki w połączeniu ze słabym zakresem regulacji kierownicy w pozycji przód-tył (albo siedzimy za blisko, ale poprawnie i brakuje miejsca na nogi, albo za daleko od kierownicy) oraz brak możliwości zablokowania...
6 miesięcy temu
~Fidelio
Crossover 1.0 TSI 110KM 81kW
Tu jest dobrze, w sensie przód - tył. Z niewielkiej długości samochodu wyciągnięto duży rozstaw osi - i to w kabinie czuć. Tu miejsce zagospodarowane dobrze. Natomiast na szerokość gorzej - samochód jest szeroki, a miejsca w środku nieco mniej, niż w niektórych nieco węższych samochodach. Kwestia zbytniego odsunięcia siedzeń od drzwi. Może to kwestia wciąż grubiejących drzwi, jakichś nowych stref zgniotu, poduszek - nie wiem. Na tylnej...
3 lata temu
~Tymek
Crossover Facelifting 1.0 TSI 115KM 85kW
Bardzo wygodnie. Mam 186cm wzrostu i mam sporo miejsca nad głową. Z tyłu siedzi trójka nastolatków i spokojnie się mieszczą bez potrzeby wsuwania się kierowcy do przodu. Bagażnik.....kwestia gustu, ale znośny. Kosiarka się mieści, zagęszczarka tez. A jak się rozłoży fotele, to i sporo innych rzeczy :) Na dachu mam BOXa 600 litrów, więc jakoś się mieścimy na rodzinne wyprawy razem z psem 40kg i dwoma świnkami morskimi ;)
ponad rok temu
~Bartosz
Crossover 1.0 TSI 110KM 81kW
Mam 190 cm, zero problemów. Nawet nie opuszczam do końca fotela (co zazwyczaj jest konieczne), zakres regulacji jest bardzo dobry. Żona lubi siedzieć wyżej i tez nie ma żadnego problemu. Z tyłu świetnie, choć tam jeździ tylko pies :-) Bagażnik fajny, 400 litrów to już naprawdę nieźle. Dodatkowo dokupiliśmy roletę oddzielającą, można nawrzucać bambetli powyżej linii okien i nie ma obawy że coś poleci na hamowaniu.
4 lata temu
~Kojot
Crossover 1.5 TSI 150KM 110kW
Nie wierzyłem, że z tak kompaktowych wymiarów zewnętrznych można wykrzesać aż tyle miejsca w środku. Mam dach panoramiczny, a to dodatkowo potęguje poczucie przestrzeni. Wcześniej miałem RAV4, znacznie większą z zewnątrz, a w środku była po prostu ciasna. Tutaj siadam bardzo wygodnie (a jestem wysoki), a dzieci z tyłu mogą "majtać" nogami nie kopiąc mnie po plecach.
4 lata temu
~Radek
Crossover 1.5 TSI 150KM 110kW
Bardzo wygodnie. Mam wersje Monte Carlo więc fotele kubełkowe które są wygodne jak się już w nich usiądzie. Miejsca z przodu wystarczająco jak dla osoby 185cm wzrostu. Z tyłu jest jeszcze lepiej. Siedząc sam za sobą mam jeszcze dużo przestrzeni na wysokości kolan- więcej niż w większości kompaktów
2 miesiące temu
~Jedrus1o
Crossover Facelifting 1.5 TSI 150KM 110kW
Tu nie mogę mieć zastrzeżeń, zazwyczaj jeździ nas dowoje. Wygodnie będzie podróżować 4 dorosłych, a 2 dorosłych i 3 dzieci także nie powinno narzekać. Trzeba mieć na uwadze, że auto zaprojektowano z myślą o jeździe miejskiej, ale na wczasy spokojnie można nim pojechać.
1 miesiąc temu
~center
Crossover Facelifting 1.0 TSI 115KM 85kW
Ilośc miejsca wręcz przepastna jak na tak mały samochód, mam 193 cm wzrostu i spokojnie mieszczę się z przodu jak i sam za sobą i nie dotykam kolanami siedzeń pierwszego rzędu. Jedna wada wysoki tunel środkowy w drugim rzędzie.
10 miesięcy temu
~Wojtek
Crossover 1.0 TSI 110KM 81kW
Użytkuję ten samochód samodzielnie, dla mnie jest w porządku. Trasa wakacyjna w dwie osoby również na wysokim poziomie. Przy dzieciach z tyłu i większej ilości bagażu - może być gorzej.
3 miesiące temu
Zobacz więcej
usterek
~Krzysiek
Crossover 1.0 TSI 110KM 81kW
Dmumetrowiec odnajdzie sobie miejsce zarówno z przodu jak i z tyłu. Sam za sobą daleko nie chciałbym podróżować, ale Skoda zawsze zaskakiwała przestrzenią w środku.
2 lata temu
Poprzednia