Lista ocen Suzuki Swift III (304)

~ewa
Hatchback 1.0 i 53KM 39kW
autko bardzo fajne, małe, ale sporo można przewieźć po złożeniu tylnej kanapy, wygodne i mało pali. Ma też ponadczasowy wygląd, choć od dawna nie zmieniony to badzo ładny.
Dodane 22 lat temu
4,6
~K Markowski Gdańsk
Hatchback 1.0 i 53KM 39kW
Całokształt byłby na 5,gdyby nie "kolebotanie" silnika(Coś ala f.126p).ASO wyrażnie ignoruje ten problem,a do innego serwisu b.daleko.Może ktoś mi podpowie co zrobić by silnik pracował równo jak w każdym przyzwoitym samochodzie.
Dodane 23 lat temu
3,9
~monkos
Hatchback 1.0 i 53KM 39kW
Witam, Jestem użytkowniczką tego samochodu około 4 lat i szczerze powiedziawszy jestem z niego bardzo zadowolona. Amortyzatory wymieniane w serwisie z powodu wadliwych - na koszt Susuki ;) Poza tym żadnych poważnych napraw - jeśli już to drobne rzeczy typu osłona przegubu, przewody do chłodnicy z powodu gryzoni które powygryzały w nich dziury ;) Super autko do pracy czy na dojazd do szkoły. Nie pali dużo i mimo braku wspomagania - dobrze się... (Bezawaryjność (drobiazgi))
Dodane 12 lat temu
4,3
~szafax
Sedan 1.3 i 68KM 50kW
Samochód sprzedałem w kwietniu 2010 r i już za nim tęsknie :) Choć mój obecny jest rewelacyjny ale mimo wszystko brak mi RAKIETY :D
Dodane 15 lat temu
3,7
~Krzysztof z zabrza
Hatchback 1.0 i 53KM 39kW
Do jazdy po mieście ok,ale na dalsze wyjazdy i na autostrady strasznie brakuje wiekszej mocy.Podkreslić warto oszczędność paliwa i elastyczną pracę silnika.Przy większych prędkościach zbyt duzy hałas wewnatrz samochodu. (Silnik)
Dodane 16 lat temu
4,2
Sedan 1.3 i 68KM 50kW
Silnik to najmocniejsza strona Swifta. Bardzo dynamiczny (Silnik)
Dodane 17 lat temu
4,3
~stern75@tlen.pl
Hatchback 1.0 i 53KM 39kW
malutki silniczek 993ccm spisuje się nieźle. Oczywiście cudów nie ma co oczekiwać. (Silnik)
Dodane 17 lat temu
3,9
~przemo
Sedan 1.3 i 68KM 50kW
silnik bardzo dynamiczny szczególnie powyżej 2.5 tyś obr. (Silnik)
Dodane 19 lat temu
4,5
~egon@jw
Hatchback 1.0 i 53KM 39kW
lepsza jak w nowym,nie ma kurtyn ,sto pogrubia słupki (Widoczność)
Dodane 20 lat temu
4,5
~Witek, Stalowa Wola
Sedan 1.0 i 53KM 39kW
Super auto za super cenę. Jestem bardzo zadowolony. Polubiłem go od pierwszego dnia i nie przeszkadzają mi nawet te plastiki skrzypiące czasami. Polecam ten samochód wszystkim, bo za takie pieniądze ni znajdą nic, co by ich zadowoliło. Oby tak dalej.
Dodane 22 lat temu