Lista ocen Suzuki SX4 I Hatchback Facelifting 1.6 VVT 120KM 88kW 2009-2013 (43)

4,8
~bart_sanicki
Hatchback Facelifting 1.6 VVT 120KM 88kW
Samochód kupiony jako używany, bardzo dobrze się sprawdza. Osiągi zadowalające, spalanie nie szczególnie wygórowane, napęd na cztery koła, systemy ESP i ABS nie raz wspomogły w trudnej sytuacji. Siedzenia wygodne, klimatyzacja automatyczna i podgrzewane fotele są bardzo fajnym dodatkiem. Z minusów to wysoka głośność podczas jazdy z dużą prędkością.
Dodane 5 lat temu
4,5
~gavroche8
Hatchback Facelifting 1.6 VVT 120KM 88kW
Nie szukałem tego auta. Musiałem przed zimą zamienić 300c (napęd na tył), żeby żonie lepiej się jeździło. W ASO było akurat takie 3-letnie sx4, więc się zamieniłem z myślą: jak nie będzie fajne, to zamienię na jeszcze coś innego. Ale ogólnie bardzo przyjemnie się nim jeździ po mieście. Spośród aut, którymi jeździłem - sx4 podoba mi się bardziej niż Mitsu Lancer i chyba bardziej niż nowa cee'd.
Dodane 12 lat temu
4,7
~Jan1975
Hatchback Facelifting 1.6 VVT 120KM 88kW
Drobne minusy nie zmieniają faktu, że to był dobry wybór. Przynajmniej na razie.
Dodane 13 lat temu
4,6
~lechunw@wp.pl
Hatchback Facelifting 1.6 VVT 120KM 88kW
Godne polecenia jako drugie auto w domu. Nawet z przydomkiem rodzinne-miejsca sporo. Polecam zwłaszcza do terenów górskich, wysoki prześwit, 4X4,świetne wspomaganie kierownicy, wysoka postawa w aucie
Dodane 14 lat temu
4,8
~KW
Hatchback Facelifting 1.6 VVT 120KM 88kW
ogólnie polecam to auto jako pojazd uniwersalny, świetnie się sprawdzi w mieście, w trasie jak i w \"terenie\";
Dodane 13 lat temu
3,5
~Piotr
Hatchback Facelifting 1.6 VVT 120KM 88kW
Małe autko miejskie z napędem na 4 koła, który jest bardzo przydatny w cięższych, zimowych warunkach (ewentualnie lekkim terenie). Prosta budowa jest jednocześnie jego zaletą i wadą.
Dodane 11 lat temu
4,2
~Ela
Hatchback Facelifting 1.6 VVT 120KM 88kW
Byłoby doskonale, gdyby nie spalanie przy prędkosciach autostradowych
Dodane 16 lat temu
3,5
~Kamil26
Hatchback Facelifting 1.6 VVT 120KM 88kW
Auto dla osób mało wymagających. Polecam poszukać czegoś innego u konkurencji.
Dodane 12 lat temu
4,6
~krótki
Hatchback Facelifting 1.6 VVT 120KM 88kW
Auto mam od roku ale znam je od nowości, wykonane przyzwoicie,po 3 latach brak śladów korozji,żadnych awarii.W kabinie wygodnie,mały bagażnik ale to był świadomy wybór,chcąc duży kufer wziąłbym np.Honde crv.Bdb napęd i "nie nadgorliwe ESP".Niezbyt przyjemne plastiki ale b.bogate wyposażenie.Ze względu na małą wagę w lekkim terenie znacznie lepiej sobie radzi od RAV 4 i Dustera,sprawdzone w "niby wyścigu".
Dodane 10 lat temu
Dziennik kosztów dla Suzuki SX4 I Hatchback Facelifting 1.6 VVT 120KM 88kW
8,2
4,4
~Kuba
Hatchback Facelifting 1.6 VVT 120KM 88kW
Ogólnie samochód bardzo dobry do miasta jak i na średniej długości trasy. Nieco wyższe zawieszenie spokojnie pozwala manewrować po mieście bez obawy o wysokie krawężniki.
Dodane 10 lat temu
Suzuki SX4 I Hatchback Facelifting