Lista ocen Suzuki Vitara III (141)

3,5
~Gi_mm
SUV 1.6 VVT 120KM 88kW
Rzecz gustu, ale dla mnie ładny. Szczególnie z zewnątrz. Wnętrze skąpe, przeciętnej jakości tapicerka i sztywne "tanie" plastiki. Mimo wielu krytycznych uwag jednak go kupiłem : )
Dodane 10 lat temu
4,9
~Benio
SUV Facelifting 1.4 BoosterJet 48V SHVS 129KM 95kW
Jest to drugie Suzuki w rodzinie auto bardzo poprawne , producent dodał parę niezbędnych rzeczy których brakowało mowa o asystentach bezpieczeństwa które naprawdę działają,nowych światłach LED , Super silnik , przestronność,wyciszenie stosunek ceny co do jakości, marka jest teraz w czołówce drugie miejsce co do bezawaryjności swych produktów, Więc to mnie skusiło do ponownego zakupu auta tego producenta,
4,8
~Paweł
SUV 1.6 VVT 120KM 88kW
Autko bardzo pozytywnie zaskakuje - komentarze redakcji kompletnie niezrozumiałe. Stonowana, ale przyjemna dla oka stylistyka, zawieszenie rewelacja, silnik oszczędny, ale jak przycisnąć to idzie - w końcu to norma Euro 6 a nie bolid F1.
Dodane 10 lat temu
4,5
~Krecik Kato
SUV Facelifting 1.4 BoosterJet 48V SHVS 129KM 95kW
Mam to auto od pól roku i cały czas odczuwam radość z dokonanego wyboru. Pierwotnie planowałem kopic kolejne Audi A4 Allroad używane za ok 100tys , potem pomyślałem o nowym aucie i przetestowałem Hondę HRV , Subaru XV, Mazdę cx30 , Toyotę CHR, Suzuki S-Cross i na koniec Vitarę, która mnie zauroczyła. To świetny , lekko prowadzący się samochód do jazdy miejskiej i na krótkich dystansach. Taki fajny towarzysz do załatwiania codziennych...
Dodane 4 lata temu
4,6
~mczajka
SUV Facelifting 1.4 BoosterJet 48V SHVS 129KM 95kW
POLECAM, dobre auto przy założeniu jazdy 50% trasa / 50% miasto. Wygrał w kategorii aut o podobnej wielkości (T-roc, Kamiq, Arona, Mokka i jakieś "Kie i Hundaje"
3,4
~NM
SUV Facelifting 1.4 BoosterJet 140KM 103kW
Trochę mnie rozczarował ten samochód. Początkowo byłem zachwycony, bo to pierwszy nowe auto, którego jestem posiadaczem, ale teraz coraz wyraźniej widzę mankamenty, a już zdecydowanie one wychodzą, jak się porówna Vitarę z konkurencją. Drugi raz bym jej nie kupił, po prostu stosunek ceny do wartości jest mało korzystny.
4,6
~troja
SUV 1.6 VVT 120KM 88kW
Kupiłem Vitare gdyż Suzuki ostatni rok produkuje je z silnikiem 1,6 120km. Szkoda że wchodzi ta marka na drogę małych pojemności które nie wróżą że będą to auta nadal bezawaryjne. Suzuki Vitara jest dość dynamiczne no i drodzy kierowcy posiada mały apatyt na paliwo. Spalanie na poziomie 5,5-6,5 litra to rzeczywistość. Nawet przy lekko dynamicznej jeździe spala niewiele więcej. Jest plastikowy wewnątrz jednak które auta prócz aut premium nie są...
Dodane 8 lat temu
~Daniel
SUV 1.4 BOOSTERJET 140KM 103kW
Jest to dalsza czesc mojej oceny, po 2 latach urzytkowania i 40 000 km. przebiegu
3,4
~Mateusz
SUV Facelifting 1.0 BoosterJet 111KM 82kW
Miała być Dacia Duster, stanęło na gitarze. Ogólnie jestem zadowolony chociaż czasami trochę mnie wkurzają pewne rzeczy. Chodzi zwłaszcza o wysokie zużycie paliwa w mieście i kompletną nieprzydatność do dłuższych wyjazdów. Wolę pojechać 10letnią Astrą niż nową Vitarą. Jest wygodniej i taniej.
3,6
~Tomek
SUV Facelifting 1.0 BoosterJet 111KM 82kW
Samochód jednorazówka. Taniość widać dosłownie wszędzie. Jeździ tym najczęściej moja żona, która bardzo dba o samochody, ale i tak zużywa się wnętrze, lakier bardzo miękki. Samochód ma zbyt mocne wspomaganie, które jest zwyczajnie niebezpieczne na autostradzie i krętych drogach. Nie polecam dłuższych wyjazdów. Ot, taki samochodzik do miasta i na zakupy. Na pewno nie nadaje się na jedyne auto w domu. Za cenę ok 70 tyś. lepiej kupić dacie...