Lista ocen Toyota C-HR (135)

4,7
~xwomen
Crossover 1.2L Turbo 116KM 85kW
Super wygodne fotele, trochę nieporęczne miejsca na kubki, brak schowka na okulary, wskaźnik temperatury prawie nieczytelny i widoczny tylko dla kierowcy. Silnik turbo ma super przyspieszenie, trochę głośno pracuje. Gniazdka dla pasażerów z tyłu schowane w schowku między przednimi siedzeniami co jest bardzo niewygodne. NA RAZIE BEZ USTEREK.
3,9
~:)
Crossover 1.8 Hybrid 122KM 90kW
No mi się to auto zabardzo nie podoba, nie wiem co w nim widziałem.
4,6
~Michał
Crossover 1.2L Turbo 116KM 85kW
Auto fajne porządne jednak mogłoby być obszerniejsze w środku. Silnik bardzo żwawy pomimo swoich 116 koni jest szybsze niż silnik 1,6 Toyoty 132 konny. Auto mogło być większe w środku i byłoby super . Ogólna ocena bardzo dobra . fajne auto przyjemnie się jeździ, zawieszeniem bardzo komfortowe lekko usportowione
Dodane 2 miesiące temu
4,9
~Pergola
Crossover 1.8 Hybrid 122KM 90kW
samochód świetnie się prezentuje i bardzo dobrze zachowuje się za drodze. Jest cichy, trzyma kurs, jest pakowany. Siedzenia są wygodne. W zeszłym roku błam na jeździe próbnej w salonie carolina toyota włochy i po tej jeździe testowej stwierdziłam, że to jest własnie samochód dla mnie. Polecam
Dodane 7 lat temu
4,7
~luka1393
Crossover 1.8 Hybrid 122KM 90kW
Skrzynia bezstopniowa CVT - trochę wyje przy mocniejszym przyspieszaniu. Przy unormowanej prędkości przestaje wyć. Trzeba się przyzwyczaić. Poza tym drobiazgiem - bezawaryjna - polecam. (Skrzynia biegów)
Dodane ponad rok temu
4,5
~twaszko
Crossover 1.8 Hybrid 122KM 90kW
Jestem bardzo zadowolony, mankament to głośna skrzynia przy nagłym wciśnięciu gazu, trzeba nauczyć się jeździć i wtedy odpłaci spalaniem poniżej 5l (w trasie bez autostrady poniżej 4, autostrada 130 km/h ok6 - 6,5). Osobiście polecam !!!!
Dodane ponad rok temu
~:))
Crossover 1.8 Hybrid 122KM 90kW
Tu muszę dać 4, bo prawie wszystko jest na miejscu. (Ergonomia)
4,8
~Mati
Crossover 1.8 Hybrid 122KM 90kW
Mega wygląd zewnątrz jak i wewnątrz do jazdy po mieście nie ma nic lepszego, naszpikowany wszystkimi dostępnymi w Toyocie gadżetami ułatwia parkowanie i poruszanie się po mieście, jeśli ktoś ma najbogatsza wersje oczywiście. Mocy mógł by mieć więcej...
Dodane 7 lat temu
~Robert
Toyota C-HR II
SUV 1.8 Hybrid 140KM 103kW
1. brak miejsca na butelkę wody 1,5 L 2. kolumna kierownicy ma za krótką regulacje (Ergonomia)
Dodane 8 miesięcy temu
~Robert