Lista ocen Toyota Celica VI (86)

3,6
~Tomek025
Coupe 2.0 16V 170KM 125kW
Auto spoko na krótki czas użytkowania. Po kilku latach zaczyna niemiłosiernie denerwować drobnymi usterkami które pojawiają się lawinowo i nie ma za bardzo jak się ich pozbyć. Trzbe pamiętać że nie auto sportowe tylko
Dodane 7 lat temu
4,1
~H00N1G4N
Coupe 1.8 i 16V 116KM 85kW
Kultowy model w wydaniu, które bez problemu pozwala go używać na co dzień, teraz już raczej w roli daily youngtimera. Wersja z najsłabszym silnikiem może nie powala osiągami (0-100 w 10 sekund i 205 km/h), ale pozwala na długoletnią, bezstresową i bezawaryjną eksploatację. W końcu to Toyota z lat 90-tych, czyli auto z kategorii tych, które zawsze odpalą, zawsze dojadą na miejsce i zawsze będą po prostu działać.
Dodane 7 lat temu
~michal
Coupe 1.8 i 16V 116KM 85kW
Toyota jak to japończyk - niezawodna. Nic większego się nie psuje, jak się odpowiednio dba to można się cieszyć niczym nieskrępowaną jazdą. Coupe o sportowym charakterze, choć z tym silnikiem szału nie ma. Jak na pierwsze auto a'la sportowe jednak wystarczy.
Dodane 9 lat temu
4,5
~baltona84
Coupe 2.0 16V 170KM 125kW
Fantastyczne auto. Zbudowane wedle starej dobrej szkoły - ma jeździć i się nie psuć. Użytkowałem zarówno na co dzień, jak i na okazyjnych imprezach sportowych. Żadnych prostestów. Świetna zabawa. Wbrew pozorom jest to dość praktyczne auto. Świetna pozycja za kierownicą, duży bagażnik (większy niż w niejednym kompakcie), kapitalne podzespoły mechaniczne. Ale o tym dalej... Rozstałem się z nim niedawno z bólem serca po 60 000km... przyszedł czas...
Dodane 11 lat temu
~miałem taką
Coupe 2.0 16V 170KM 125kW
Fajny jako pierwszy samochód, niedrogi, ładny, szybki i wygodny, bardzo pojemny. Nie psuje się, o ile nie jest zajechany. UWAGA: nie podoba się dziewczynom.
Dodane 11 lat temu
3,6
~Ulv
Coupe 1.8 i 16V 116KM 85kW
Całokształt wypada średnio. Cóż z tego, że auto jest praktycznie bezawaryjne i ładne, skoro jazda nim nie sprawia praktycznie żadnej przyjemności. Jest to po prostu zwykły samochód Toyoty, który jest ładnie opakowany. Ot takie zwykłe wozidełko z punktu A do punktu B, które szybciej wygląda niż jeździ. Ogólnie można się dać uwieść ładnej sportowej \"buźce\" i srodze zawieść w czasie jazdy. Nie wiem jak wypada mocniejsza wersja, ale trochę się...
Dodane 13 lat temu
4,3
~maximuss83
Coupe 2.0 16V 170KM 125kW
Autko moim zdaniem wybitne. Najlepsze jakim do tej pory jeździłem, więc myślę, że szybko się to nie zmieni. Naprawdę z czystym sumieniem polecam każdemu, kto traktuje samochód nie tylko jako środek lokomocji. To autko ma duszę, więc i takich kierowców jej trzeba. Pamiętać należy tylko, żeby dbać o nią i regularnie serwisować, wtedy odwdzięczy się tym co najlepsze!
Dodane 16 lat temu
4,6
~tomn2o@wp.pl
Coupe 1.8 i 16V 116KM 85kW
Jezeli chcesz miec dobre, wygodne i oryginalne auto, polecam! Komfort jazdy, niskie zuzycie paliwa, niezawodnosc przekonuje mnie do tego, aby polecic to auto kazdemu. No i ta linia nadwozia... zakochasz sie od pierwszego wejrzenia;) Czesci wbrew pozorom nie sa tragicznie drogie, sa porownywalne z autami niemieckimi. Tylko, ze nic sie tu nie psuje;)
Dodane 17 lat temu
4,5
~JaKKoz
Coupe 2.0 i 16V 175KM 129kW
Wspaniałe, autko. Super silnik, idealne wnętrze, które niczym nie ustępuje samochodom 10 lat młodszym. No i wygląd.... przede mna nowy mercedes cabrio a ludzie oglądają sie za mna ... ;) Anonimowo Celicą się nie przejedzie. Wzbudza zachwyt podziw ;)
Dodane 18 lat temu
Dziennik kosztów dla Toyota Celica VI
9,1
11,2
4,1
~Tomasz G.
Coupe 1.8 i 16V 116KM 85kW
Jest OK, ale czuć że ciągnie dopiero od 3500 obr. Ale spokojnie w ruchu ulicznym 60 km/h na 5 biegu mozna spokojnie prędkość utrzymywać. Auto nie jest turystyczne, jest do zabawy na torze...a do dobrej zabawy 116KM to troche za mało niestety. (Silnik)
Dodane 18 lat temu