Generalnie jestem zadowolony. Mialem Skode, Golfa, Fieste ale to autko bije wszystkie na glowe pod kazdym wzgledem.
Naprawdę fajnie dopiero ok. 4000 obr/min
Wsteczny czasami trudno wbic, trzeba dwa razy wysprzeglic.
Super trzyma sie drogi.
Slaba, jak skrecam w prawo to jakos tak mam wrazenie ze nic nie widze. Prawy slupek za wielki i normalnie mi zaslania. Lapie sie na tym ze sie pochylam do przodu zeby lepiej widziec.
Wiatrak mocny, ale w 50 stopni w cieniu czym to ma chlodzic. A klimy nie mam wiec ciezko sie wypowiedziec. Ogrzewania w surowa zime jeszcze nie uzywalem bo auto mam od marca, ale wlasnie na wiosne bylo super.
Duzo miejsca, chociaz prawe biodro mnie po 300 km jazdy boli. Przydalaby sie jakas podporka, zeby kolanem sie zaprzec, bo tak noga w zasadzie bezwladnie wisi na biodrze i po dluzszej jezdzie zaczyna byc coraz bardziej uciazliwe
Na 5 przy 100 fajnie. Pozniej troche zaczyna halasowac. Na wolnych obrotach silnika prawie nie slychac.
Trasa przy ok. 90/h 4.1 przy 140 ok. 5.2, mieszane 5 L, w miescie pewnie z 5.5 ale nie mialem okazji sprawdzic. Ciagle mam mieszane. Komp pokazuje wlasnie 5.5
Mogliby troche spuscic z tonu, szczegolnie z tymi niby po liftingu.
Drazni mnie centralny zamek kupowany dodatkowo u dilera. Po pewnym czasie zaczelo cos zgrzytc, potem nie rozumial ze juz otwarlem drzwi i sie blokowal dalej. Schowek (ten na gorze przy szybie od pasazera) klapa sie wygiela od goraca. Naprawilem wyginajac w druga strone. Ochraniacze pod zderzakiem przednim mnie wkurzaja bo sa za nisko i juz jeden urwalem na tych wielkich kraweznikach.