Lista ocen Toyota Yaris I 1.3 i 16V 86KM 63kW 1999-2005 (190)

4,6
~jacek_hacker@poczta.onet.pl
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
jak na 86 koni mechaniczny to niezły pocisk. Juz od 2000obr/min idzie jak burza. Jednym słowem rakieta!!!!ehhh ale cenaaa! mam nadzieje ze yaris bedzie niezawodny!!!za takie pieniadze nie ma prawa sie psuc ale to sie zobaczy!!!1
Dodane 22 lat temu
4,5
~dawid
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Silnik - rewelacja jak na samochód tej klasy, 86KM wystarczające (Silnik)
Dodane 15 lat temu
4,3
~Slawek
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Na wiekszy komentarz pokuszę się po większej ilości pokonanych tym samochodem kilometrach.
Dodane 22 lat temu
~Marek
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
zbiera się dobrze, ale przy 3500 obrotów zakładam spadochron, bo chyba silnik odrywa się od auta. Później jest lepiej, poniżej bardzo dobrze (Silnik)
Dodane 16 lat temu
~p-i-x@wp.pl
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
jak na taką pojemność i na takie gabaryty autka wystarcza do zabawy, sporo frajdy (Silnik)
Dodane 17 lat temu
~mimi
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
mam już prawie rok yarisa i wydaje mi się i z troszkę głośniej chodzi niż na początku. Jest ok. (Silnik)
Dodane 18 lat temu
4,5
~simper
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Moj najlepszy zakup ... 2000 rok ale jak to toyota niezawodny ... tylko silnik 1.3 albo wyzej :) i chodzi jak burza... dla mnie autko idealne ...
Dodane 20 lat temu
4,3
~Radek
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
przyśpieszenie przy tej pojemności i masie auta jest bardzo OK. (Silnik)
Dodane 19 lat temu
4,4
~Tomi
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Dużym błędem było przeniesienie produkcji do żabojadów.Miałem okazję porównać " japończyka " i " francuza " i okazało się że mój francuz pozostawia troche do życzenia jeżeli chodzi o jakość spasowania części.Poza tym co jakiś czas coś dźwięczy w drzwiach.Także fachowcy w serwisach pozostawiają sporo do życzenia
Dodane 21 lat temu
4,8
~Aga27
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Silnik bardzo elastyczny, mógłby być cichszy,ale w końcu to małe auto i nie można wymagać za wiele. Tak musi być i tyle. (Silnik)
Dodane 18 lat temu