Lista ocen Volkswagen Golf VII (164) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 117 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Janusz M
Hatchback 5d 1.4 TSI BlueMotion Technology 150KM 110kW
Dla pasażerów na tylnej kanapie - odpowiednio. Duży minus za miejsce na nogi z przodu. Źle wyprofilowany kanał przedni i kolana kierowcy mogą mieć dyskonfort.
Dodane 4 lata temu
~Obserwator1
Variant Facelifting 1.5 TSI BMT 130KM 96kW
Przestrzeń dla 5 osoby z tyłu bardzo kiepsko. Ale projektując samochód z opcją z napędem na 4 koła tak niestety wyszło ( wysoki tunel po środku samochodu )
Dodane 4 lata temu
~elkesz
Variant Facelifting 1.4 TSI 125KM 92kW
Dla rodziny 2+1 zupełnie wystarczający. Bagażnik jest dzielony. Można wyjąc plastikowy stelaż i powiększyć przestrzeń , co też zrobiłem.
Dodane 5 lat temu
~Nowa
Hatchback 5d 1.4 TSI BlueMotion Technology 125KM 92kW
Dla mnie ok. Aczkolwiek z tytułu wożenia piątego pełnego koła w bagażniku, bagażnik zrobił się naprawdę niewielki. Chyba jednak lepsza byłaby dojazdówka.
Dodane 8 lat temu
~j28
Hatchback 5d 1.4 TSI BlueMotion Technology ACT 140KM 103kW
O dziwo sporo miejsca w środku, możliwość podróżowania komfortowo w 5 osób (mniejszych z tyłu). Bagażnik mógłby być większy - polecam rozważyć wersję kombi.
Dodane 9 lat temu
~Wieczna legenda umarła...
Hatchback 5d 2.0 TDI-CR DPF 150KM 110kW
W mojej pozycji fotela na pół leżąco z tyłu musiałaby podróżować osoby bez nóg aby mieć wygodną pozycję za kierownicą, mój wzrost 185 cm.
Dodane 11 lat temu
~Wieczna legenda umarła...
Hatchback 5d 2.0 TDI-CR DPF 150KM 110kW
Dodane 11 lat temu
~Michał
Variant Facelifting 1.6 TDI-CR DPF BMT 115KM 85kW
W środku to typowy Golf. Mam ponad 190cm wzrostu i za mną wygodnie pojedzie jedynie dziecko(nad głową sporo przestrzeni).
Dodane 2 lata temu
~Konrad
GTI 5d 2.0 TSI 230KM 169kW
Bardzo dobre auto dla osób wysokich, mam 193cm i jest mi bardzo komfortowo! Z tyłu trochę gorzej ale pasażerowie też nie narzekają.
Dodane 3 lata temu
Dziennik kosztów dla Volkswagen Golf VII
5,6
7,3
~Johnny
GTI 5d 2.0 TSI 230KM 169kW
Jak to w golfie bardzo praktyczny kompaktowy i przestronny samochód dużo miejsca z przodu - szeroko nad łokciami
Dodane 5 lat temu