Lista ocen Volkswagen Golf VII (164) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 117 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Piotr
Variant Facelifting 1.5 TSI ACT 150KM 110kW
Chyba Golf 4 był bardziej przestronny. Ale w cztery osoby da się spokojnie jechać. No nie jest to Passat. Bagażnik wystarczający.
Dodane 5 lat temu
~Witek
Variant Facelifting 1.5 TSI BMT 130KM 96kW
Kierowca i pasażerowie o wzroście ok. 180 cm nie będą narzekać na brak miejsca. Opinii wyższych osobiście nie słyszałem.
Dodane 6 lat temu
~pjakubiak
Variant 1.4 TSI BlueMotion Technology 140KM 103kW
Ilość z przodu wystarczająca, z tyłu to raczej dwie osoby - dość pokaźny tunel środkowy no chyba że jakieś krótki trasy.
Dodane 6 lat temu
~Łukasz Konefał
Hatchback 5d 1.6 TDI-CR DPF 105KM 77kW
Podróżuje głównie w dwie osoby i jest wystarczająco. Oczywiście dla 4 os bardziej nadaje się Passat lub Gof Variant
Dodane 7 lat temu
~mike
Variant 2.0 TDI CR DPF BlueMotion Technology 150KM 110kW
Nie brakuje miejsca ani dla kierowcy ani dla pasażerów (chyba ze masz 2 metry :) Bagażnik astronomicznych rozmiarów.
Dodane 7 lat temu
~johny
Hatchback 5d 1.6 TDI-CR DPF 105KM 77kW
Kierowca nie będzie narzekał, no chyba, że ma 2 m wzrostu. Z tyłu dwoje pasażerów podróżuje w miare komfortowo.
Dodane 8 lat temu
~Bill Cllinton
Variant 2.0 TDI CR DPF BlueMotion Technology 150KM 110kW
Jak na tę klasę samochodu to rewelacja. Zarówno z przodu jak i z tyłu przestrzeni jest wystarczająco do komfortowego podróżowania.
Dodane 10 lat temu
~zwirek
R 5d 2.0 TSI 300KM 221kW
Jestem dosyć kompaktową osobą, więc dla mnie jest idealnie. Z tyłu jest też dosyć miejsca dla pasażerów, raczej nikt nie narzekał.
Dodane 10 lat temu
~Jadwig
Variant 2.0 TDI CR DPF BlueMotion Technology 150KM 110kW
Jeżdżę z przodu - tu jest odrobinę ciaśniej niż w Pasacie, ale miejsca pod dostatkiem. Dzieciaki z tyłu też nie zgłaszały zastrzeżeń.
Dodane 11 lat temu
Dziennik kosztów dla Volkswagen Golf VII
5,6
7,3
~Krzysiek
Hatchback 5d 1.4 TSI 140KM 103kW
Jestem wysoki, ale zauważyłem, że zostawiam za swoim fotelem sporo miejsca na nogi pasażera. Kierowca nie może wcale narzekać.
Dodane 11 lat temu