Lista ocen Volkswagen Jetta V 1.6 102KM 75kW 2005-2010 (24)

4,9
~Oliwer
Sedan 1.6 102KM 75kW
Samochód miałem 13lat i zrobiłem nim ponad 120 000 km. Sprzedałem go z wielkim bólem serca. Silnik może nie był królem dynamiki ale za to nadrabiał to bez awaryjnością. Samochód ogólnie był bezawaryjny jedyne co się zepsuło sonda lambda która kosztowała mnie z robocizną około 500 zł. Układ jezdny, trzymanie drogi było rewelacyjne samochód pewnie się prowadził. Jakość wykonania wnętrza była bardzo dobra nic nie skrzypiało ani nie trzeszczało....
Dodane ponad rok temu
4,6
~Radix1988
Sedan 1.6 102KM 75kW
Ogol9 jestem bardzo zadowolony. Przejemnie się nim jeździ.
Dodane 7 lat temu
4,2
~TomT
Sedan 1.6 102KM 75kW
Bardzo przyzwoite autko, taki passat dla ubogich :-)
Dodane 19 lat temu
4,2
~WIERTAKUS@WP.PL
Sedan 1.6 102KM 75kW
TAK JAK DLA MIE TO NA ZEWNĄTRZ PASAT JEDNAK JAZDA I WNĘTRZE TO SMAK SKODY !!! A NO I BEZ AWARJI SIĘ NIE OBYŁO PADŁA POMPA PALIWA !!! DZIEŃ PO PRZEGLĄDZIE U KULIKOWSKIEGO TO DO POLECENIA SERWIS VW!!! (Silnik)
Dodane 17 lat temu
4,4
~Jacek
Sedan 1.6 102KM 75kW
bezawaryjne, pewne auto, szkoda że już nieprodukowane. mam go od nowości, przez 10 lat i 157 tys km nie zepsuło się NIC. silnik, skrzynia biegów działa nadal idealnie,
Dodane 7 lat temu
3,9
~Darek
Sedan 1.6 102KM 75kW
Bardzo fajny samochód jednak skrzynia biegów to porażka ; te same uwagi słyszałem od znajomych z US - nieprecyzyjne wybieranie przełożeń .Drobne niedociągniącia w montażu
Dodane 18 lat temu
3,9
~MARCO
Sedan 1.6 102KM 75kW
Boczna i do tyłu,kiepska,musiałem zamontować czujniki cofania. (Widoczność)
Dodane 16 lat temu
3,7
~Tom
Sedan 1.6 102KM 75kW
Autko na pewno bardzo wygodne, wygląd też niczego sobie ale te drobne detale i usterki ( dosyć poważne) skreślają autko. nie ma jednak jak Toyotka - 8 lat i ani jednej poważnej naprawy ...
Dodane 17 lat temu
4,3
~Tom
Sedan 1.6 102KM 75kW
Z przodu bdb, z tyłu dla dorosłych osób przydałoby się więcej miejsca. (Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów)
Dodane 11 lat temu

Usterki Volkswagen Jetta V

Liczba wpisów: 14

Volkswagen Jetta V – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,5
~Leszek
Sedan 1.6 102KM 75kW
Silnik ogolnie ok,tylko nie wiem dlaczego ma lekko nierowne obroty gdy jest rozgrzany,swiece nowe,filter paliwa nowy,nowy olej,wszystko wyczyszczone. (Silnik)
Dodane 13 lat temu