Lista ocen Volkswagen Lupo (210)

4,4
~krzyś
Hatchback 3d 1.4 TDI 75KM 55kW
autko to zakupiłem dla żony aby mogła swobodnie poruszać się pomieście z małym dzieckiem.A że żona lubi dynamicznie jeżdzić wybór padł na taką wersję.Na światłach w tyle zostają auta z dużo większą mocą. Świetnie się sprawdza przy montażu fotelika z tyłu,lepiej niż np. wpolo - sprawdzone.
Dodane 21 lat temu
4,6
~Arutek
Hatchback 3d 1.4 i 16V 100KM 74kW
Ogólnie autko fajne, sprytne. Dynamiczny silnik potrafi zaskoczyć niejedno BMW gdzieś na światłach :) Przyciąga uwagę, wdzięczne. Jazda nim to sama przyjemność. Fajnie się jeździ gdzieś w ciasnych zakretach. Super do miasta.
Dodane 4 lata temu
4,3
~jasiek21
Hatchback 3d 1.4 i 60KM 44kW
Zawsze chciałem mieć Lupo i w końcu mam. Auto trzyma poziom "ostatnich dobrych VW".
Dodane 10 lat temu
4,5
~Artur
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
Auto kupione dla zony bo taki jej się podobał. Ogólnie to naprawdę fajne auto, małe z zewnątrz ale w środku jest obszerny. Jak na razie same Plusy.
Dodane 11 lat temu
3,7
~vighter
Hatchback 3d 1.0 50KM 37kW
Idealny samochód do miasta, na ciasnych parkingach nie do przecenienia. Zdecydowanie polecam, mimo paru przygód, które wynikają raczej z wieku i przebiegu, niż z samego auta.
Dodane 11 lat temu
4,7
~ania z gdańska
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
Silnik troszkę głośny. Po podgrzaniu świecy odpala jak strzał z karabinu i mruczy miarowo. Trzeba polubić ten mruk. Przy ruszaniu -przez chwilę- ryczy jak lew. To nawet miłe. Czuć moc silnika, szkoda, że nie ma turbo. (Silnik)
Dodane 17 lat temu
4,5
~tomek
Hatchback 3d 1.0 50KM 37kW
Tani samochód, koszty utrzymania dla Polaka, w miarę tanie części.
Dodane 8 lat temu
~Badboyking
Hatchback 3d 1.6 i 16V GTI 125KM 92kW
Proste sprawdzone podzespoły tanie części prosta diagnostyka. (Silnik)
Dodane 8 lat temu
~Maciej
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
Polecam szczegolnie dla kogos kto duzo jezdzi i chce to robic ekonomicznie :) Zdarzaja sie usterki ale to nie jest nowe auto wiec nie ma czego oczekiwac.Oleje filtry i mozna jezdzic.
Dodane 15 lat temu

Usterki Volkswagen Lupo

Liczba wpisów: 13

Volkswagen Lupo – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~edek but
Hatchback 3d 1.0 50KM 37kW
auto za te pieniądze jest bardzo fajne,nowe wnętrze podświetlenie zegarów cieszą oko.wbrew pozorą auto jest większe niż vw polo starszej generacji.waga lupo to 960kg a polo 870kg.
Dodane 15 lat temu