AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
Volkswagen
New Beetle
Lista ocen
Volkswagen New Beetle
(45) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów
Na liście zabraknie
opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
filtry
Wybierz
wyniki
~romano55@vp.pl
Hatchback 2.0 115KM 85kW
Miejsca z przodu aż za dużo. Mogę coś o tym powiedzieć bo "mierzę" dwa bez dwóch a kolanami nie opieram się o kierownicę. Fotel mam co prawda odsunięty ale z tyłu z powodzeniem ktoś usiądzie. Komfort jazdy na przednich fotelach znakomity. Najwięcej zrobiłem 1200 km bez wysiadania. Brak bólu pleców. Inaczej sytuacja ma się na tylnej kanapie. Osoby powyżej 180 cm wzrostu muszą chylić pokłony gdyż szyba tylna również leci pod sporym kątem ale nie...
20 lat temu
~Fredi88
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
Nie oszukujmy się, nikt nie kupuje garbuska, żeby wozić nim 4-5 osobową rodzinę na wakacje. To auto typu 2+2. U nas sprawdza się idealnie. Z przodu miejsca jest naprawdę dużo. Mam 188cm wzrostu i uwielbiam jeździć tym autem. Miejsca nad głową też masę :) Tył... powiedziałbym że można przewieźć jakieś 2 mniejsze osoby. Ja haczę głową o dach... Jak już pisałem to auto dla 2 osób, a nie dla rodziny, a plusem jest to, że zawsze można jeszcze te 2...
12 lat temu
~Beny
Hatchback 2.0 115KM 85kW
Ta kategoria powinna zostać podzielona na dwie podkategorie: \"dla kierowcy\" i \"dla pasażerów\". Z przodu miejsca jest naprawdę sporo i nawet wysocy kierowcy mogliby nim jeździć komfortowo (regulacja fotela w dwóch płaszczyznach robi swoje). Z tyłu za to miejsca jest zbyt mało. Linia dachu opada tusz za fotelem kierowcy i przez to miejsca na głowę z tylu nie ma prawie w ogole. Z tyłu podróżować mogą jedynie dzieci lub dorośli bez głów.
13 lat temu
~Łukasz
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
Z przodu miejsca jest bardzo dużo. Mam ponad 180 cm, a nigdy nie narzekałem. Za mną bez problemu mieściło się albo kilkuletnie dziecko, albo teściowa - żadne z nich nie narzekało. Nie mniej jednak jeśli chcecie jechać dynamicznie i macie z tyłu pasażerów - to lepiej tego nie róbcie. Z racji kształtu bardzo łatwo można im na zakrętach nabić guza.
8 lat temu
~Sebastian
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
Auto bardzo duże w środku czego z zewnątrz nie widać, bardzo dużo przestrzeni nad głową dla kierowcy i pasażera, osoby o wzroście 190-200zm mogą siedzieć swobodnie i jeszcze jest przestrzeń nad głową z tyłu także dużo miejsca na nogi jak i przestrzeń nad głową aż byłem w szoku nie tylko ja.
12 lat temu
~autokiller@wp.pl
Hatchback 2.0 115KM 85kW
Z tyłu bywa ciasno, choc da sie upakowac tam 3 osoby. Z trudem, ale jest taka opcja. Generalnie z przodu jest niewiarygodnie wygodnie, a przestrzen przed kierowcą i z boku jest porażająca. Masa miejsca! Z tyłu dla dwóch osob jest do przyjecia, choc na nogi jest malo miejsca.
19 lat temu
~Mikołaj
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
Z przodu miejsca dla rosłych mężczyzn, jednak z tylu osoby powyżej 180 mają problem przez opadająca linię dachu. Osobiście traktuje siedzenia z tylu jako ciekawostkę, lub drugi bagażnik
3 lata temu
~an-car
Hatchback 2.5 150KM 110kW
Kierowca i pasażer idealnie - nie jest to co prawda limuzyna, ale miejsca z przodu jest pod dostatkiem, nawet bardzo wysokie osoby nie będą się musiały składać, gdyż podsufitka jest bardzo wysoko.
16 lat temu
~Stels
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
Kierowca ma pełno miejsca!!jestem wysoka wiec dobrze to wiem...:-)) natomiast siedzenie z tyłu to przy wzroście 175cm "wsadzanie" głowy w sufit-po prostu nisko!ale dla dzieci i niższych ludków w sam raz!
18 lat temu
~bojol1
Hatchback 1.8 T 150KM 110kW
Jestem pod wrażeniem!! Z przodu nawet wysokie osoby mają fuul miejsca , a i z tyłu dopiero bardzo wysokie dotykają stropu . Z zewnątrz nikt nie pomyśli , że to autko jest takie pojemne - duży plus
19 lat temu
Poprzednia