Lista ocen Volkswagen Polo V Hatchback 5d Facelifting (17) - Widoczność

Na liście zabraknie 8 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~MAN_about_TOWN
Hatchback 5d Facelifting 1.2 TSI BlueMotion Technology 90KM 66kW
Lusterka boczne, bardzo ładnie wyglądają ale są za małe. Automatyczne wycieraczki - to też temat warty uwagi. W moim poprzednim aucie Toyota Corolla jak na szybie rozbił się większy owad to wycieraczki automatycznie się uruchamiały tu zaczyna kropić i nic więc czekasz cierpliwie na reakcje pakietu za który zapłaciłeś 2K (jak mnie pamięć nie mylio) i wreszcie kiedy już prawie nic nie widzisz przez przednią szybę to czujnik wreszcie uruchamia...
~kuffi
Hatchback 5d Facelifting 1.2 TSI BlueMotion Technology 90KM 66kW
Z czujnikami parkowania jest ok ( przód i tył ). Bardzo szeroki tylny słupek. Denerwujący szczegół - bardzo słabe światło cofania ( niestety tylko jedno) W nocy podczas cofania nic nie widać.
Dodane 9 lat temu
~Szymon
Hatchback 5d Facelifting 1.2 TSI BlueMotion Technology 90KM 66kW
Ogólnie dobrze. Ale niestety jest to mały samochód więc z widocznością są lekkie problemy - zwłaszcza na boki (szczególnie dla większych kierowców, którzy mają mocniej odsunięty fotel)
~Tomasz
Hatchback 5d Facelifting 1.0 60KM 44kW
Doskonały komfort podróży , z tylu raczej miejsca dla dzieci lub dorosłych ale w nie za długą podróż. - (jednak dużo lepiej niz w Lupo)
~Snayper
Hatchback 5d Facelifting 1.2 TSI BlueMotion Technology 90KM 66kW
Słupki bardzo poprawne. Kokpit nie odbija się w przedniej szybie co nie jest takie oczywiste - w Oplu robia taka manianę.
Dodane 6 lat temu
~Grex
Hatchback 5d Facelifting 1.2 TSI BlueMotion Technology 110KM 81kW
Jest super, dodatkowo lusterko wewnętrzne jest automatycznie "przyciemniane", więc nie trzeba wieczorem/nocą go przestawiać.
Dodane 8 lat temu
~Nqo
Hatchback 5d Facelifting 1.2 TSI BlueMotion Technology 110KM 81kW
Mam 186 cm wzrostu i po zajęciu najwygodniejszej dla mnie pozycji przeszkadzają mi grube przednie słupki. Reszta bez zarzutu.
Dodane 9 lat temu
~Michał
Hatchback 5d Facelifting 1.2 TSI BlueMotion Technology 90KM 66kW
Jedyne co mi przeszkadza to lusterko wsteczne, które zasłania za dużo. Może to problem tylko wysokich kierowców.
Dodane 11 lat temu
~Michał
Dodane 11 lat temu
~Piotr polo
Hatchback 5d Facelifting 1.2 TSI BlueMotion Technology 110KM 81kW
Bardzo dużo miejsca dla dwóch osób, z tyłu trochę gorzej. Znakomita amortyzacja na dziurach.
Volkswagen Polo V Hatchback 5d Facelifting