Lista ocen Volkswagen Tiguan II (175)

3,6
~Zblad
SUV 2.0 TDI 190KM 140kW
Ciągłe wizyty w serwisie. Słychać stuki w zawieszeniu jednak nie można ustalić przyczyny (Układ jezdny)
Dodane 5 lat temu
4,8
~Mateusz
SUV Facelifting 1.5 TSI 150KM 110kW
Trochę trzeba się na męczyć czasem z wrzuceniem 3, jest lepiej niż na początku ale jednak nie doskonale (Skrzynia biegów)
Dodane 5 lat temu
4,9
~sol
SUV 1.4 TSI 150KM 110kW
auto ciche dynamiczne i wygodne oraz oszczedne. polecam ale tylko w automacie
Dodane 7 lat temu
4,5
~D.R.
SUV 2.0 TDI 150KM 110kW
Auto jedno z tych które kupuje się a z czasem okazuje się jakie jest . Ja poznałem ( 5 lat i 168 tyś km )je i stwierdzam że to fantastyczny samochód . Życzę innym marką by robili takie auta bo ( w szczególności tzw. " f " )
~Dawid
SUV Plug-in 1.4 TSI e-HYBRID 245KM 180kW
Elastyczny i cichy. Niestety paliwozerny jak nie masz czasu ladowac baterii. (Silnik)
4,4
~Jestem na tak
SUV 1.5 TSI EVO 150KM 110kW
!,5 to nie demon prędkości , dziś poszedłbym zapewne w 2.0 . DSG fajne i przyjemne w użytkowaniu . Usterki wiadomo to VW ale ja mam najwidoczniej pecha i nic się nie zepsuło co za auto 134tyś km a nadal działa poprawnie :)
2,9
~Jo
SUV Facelifting 2.0 TDI 200KM 147kW
To jedno z tych przereklamowanych aut , niestety od samego początku same kłopoty , serwis zna auto na wylot a to nowe auto co się stanie za 3 - lata ? .
Dodane 4 lata temu
2,9
~Jo
SUV Facelifting 2.0 TDI 200KM 147kW
Dodane 4 lata temu
4,5
~N@N
SUV 2.0 TSI 190KM 140kW
Przejechane prawie 150 tyś km zero kłopotów tylko paliwo oleje klocki tarcze itp . Przyznam ze jest to jedno z tych aut które zaskakują z czasem pozytywnie przyznam ze nie miałem do tej pory w tym przedziale cenowym lepszego auta .
Dziennik kosztów dla Volkswagen Tiguan II
7,6
8,9
4,7
~Eldorado
SUV 2.0 TSI 190KM 140kW
Odrobine plastikowe a tak - silnik super dynamika - super spalanie normalne - usterki brak - zadowolenie po tylu latach spore . zatem to nudne ale i porządne auto dla tych co lubią święty spokój i wygodę .